Diğer
    Ana SayfaTrendSAĞLIK ASTROLOJİSİ

    SAĞLIK ASTROLOJİSİ

    -

    2009 yılında sağlığınız nasıl olacak? Karşınıza ne tür problemlerinin çıkma ihtimali var? Ne zaman, nelere dikkat etmeniz gerekiyor? Tüm bu soruların yanıtını merak ediyorsanız, Astrolog Oğuzhan Ceyhan’ın hazırlamış olduğu sağlık astrolojisi rehberine mutlaka göz atın! 

     KOÇ

    2009, Jüpiter’in Kova burcundaki olumlu etkisiyle birlikte, beklediğinizden çok daha güzel geçecek bir yıl. Öyle ki, sağlık alanında Satürn’ün Başak burcundaki zorlayıcı etkilerine karşın, yine de olumlu ve keyifli olaylar yaşacağınız bir yıla giriyorsunuz. Korkulacak ciddi bir şey yok. Sadece 2009 Mart ve Eylül, sağlık açısından dikkatli olmanız gereken bir dönemi işaret ediyor. Bu yıl, duygusal ve sevgi ilişkileriniz ile ilgili pek çok güzel haber alacaksınız. Ayrıca kilo vererek ve fiziksel bakımınızla ilgilenerek, çevreye ışıl ışıl parlayan enerjinizi yansıtacaksınız. Neredeyse Şubat’ın başından -kısa bir dönem hariç- 16 Haziran’a kadar olan dönemde, Venüs’ün burcunuzdaki hareketliliği tüm bir yıl boyunca kilo vermenizi ve güzelleşmenizi garanti altına alacak.

    İKİZLER

    Güneş ile Satürn’ün gökyüzünde birlikte yapmış oldukları hareketlilik, size fiziksel anlamda kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir yılın güzelliğini getirecek. Genel anlamda, sosyal ortamlarda ön plana çıkmak, sosyal ilişkileri her alanda ve daha yoğun yaşamak, sizin için yılın önemli konularından. Ayrıca kendinizi 6 Ocak’tan itibaren her zamankinden daha güçlü hissedeceğiniz etkiler yaşayacaksınız. Bu, yıl boyunca detoks yaptırmak veya sağlık turlarına katılmak, kaplıcalara gitmek ve kendinizle ilgilenmek için fazlasıyla zaman bulacaksınız anlamına da geliyor. Aslında Satürn’ün pozisyonu kilo vermenizi sağlarken, Jüpiter de abur cuburu da arttıracağınızı gösteriyor. Genel olarak pek çok İkizler burcu kilo verirken, doğum anında Jüpiter ile olumlu açıları olan ikizler ise kilo vermekte biraz daha zorlanacaklar.

    - Advertisement -

    BOĞA

    2009 yılı her zamanki yıllardan farklı olacak. Hayatınızda problemlerinizin ve sağlıkla ilgili endişelerinizin çok daha kolay çözüleceğini göreceksiniz. Jüpiter’in, güneşe kare yapacağı 2009 yılı, abur cuburdan kaçınmanız, tatlı ile şekerli ürünlerden uzak durmanız ve diyetinizle ilgili danışmanlık almanız gereken bir yıl olacak. Yılın neredeyse yarısı, kronik boğaz, boyun, tiroid gibi problemleriniz varsa, bunlarla ilgili konularda şifa göreceğiniz dönemlerle dolu olacak. Aşırı yük taşımaktan belinizde oluşabilecek problemlere karşı, 9 Şubat ve 6 Ağustos’un 2 gün önce ve sonrasında daha fazla dikkat etmelisiniz. Diyetiniz ve fazla kilolarınızla savaşmak için, 26 Mart ve takip eden hafta ile, 10 Nisan arasındaki dönem biçilmiş bir kaftan.

    ASLAN

    Jüpiter, Güneş’inizin karşısına geçiyor ve bu yıl, kronik hastalıklarınızla ilgili problemleriniz fazlası ile çözüm buluyor. Sıkıntılarınızı daha rahat aşmanız için şans sizinle olacak. Mars’ın Güneş’inize karşıt yapacağı 6 Şubat 17 Mart arasında soğuk algınlıklarına daha dikkat etmeli, o dönemde küçük kazalar ile karşılaşabileceğinizi bilmelisiniz. Hatta 8 Mart ve 13 Mart civarı daha da dikkat etmenizde fayda var. Satürn ile Uranüs’ün karşıtlık yapacağı, 5 Şubat ve Eylül ayının 14′ ü civarı, sağlığınızla ilgili beklenmeyen ufak sorunlar karşınıza çıkabilir. Burcunuzda ve karşıt burcunuzda olacak tutulmalarla tüm Ocak ve Temmuz ayları, kötü bazı alışkanlıkları bırakmak için terapiler görmek, check-up, hatta bir de detoks yaptırmak için uygun zamanlar olarak görünüyor. Genel olarak 9 Ağustos ve 11 Şubat civarında sağlığınızda; fiziksel görünüşünüzde ve dışa verdiğiniz ilk etkide önemli ve olumlu değişiklikler olacak.

    YENGEÇ

    2009 yılının Temmuz ayından itibaren özellikle 7 – 22 Temmuz arası olmak üzere, ilişkilerinizde önemli gelişmelerin ve ilerlemelerin olacağı, “Ay ve Güneş Tutulması” döngüsü yaşayacaksınız. Öyle ki; bekar Yengeç burçları 7 Temmuz’dan itibaren 18 aylık bir dönem içinde ilişkileriyle ilgili problemleri çoğunlukla halledecekler. Jüpiter’in 8. evinize girmesiyle birlikte küçük operasyonlar, estetikle ilgili kaygılarınızın sonlanmasına fırsat verecek; tedavi ve terapi şekilleri karboksiterapi, botoks veya küçük estetik müdahaleler, 24 Ocak’tan itibaren 2010’un başına kadar karşınıza çıkabilecek seçenekler için sayılabilir. Mideniz ile bağırsak sisteminizin genel olarak hassas olması ve Mars’ın da Ocak ayının ilk haftasından itibaren Şubat’ın ortalarına kadar Güneş’in karşısında bulunması, bazı sindirim sistemi hastalıklarına yol açabilir. Ocak sonu itibari ile soğuk algınlıkları gibi hastalıklarına da dikkat edin.

    Haberin devamı 2009 Ocak sayımızda…

     

     



    Önceki İçerik
    Sonraki İçerik

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz