4.GÜN
Kahvaltı: 1 su bardağı taze sıkılmış elma suyu, 1 ince dilim peynir ve 1 ince dilim çavdar ekmeği, bol taze nane, taze maydanoz
Ara: 1 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu
Öğle: 1 kase zeytinyağlı sebze yemeği, 1 ince dilim çavdar ekmeği+3 kaşık yoğurt
İkindi: 1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu
Akşam: 1 kase sebze çorbası, 5 kaşık zeytinyağlı börülce, 1 bardak ayran
Ara: 1 adet kivi
5.GÜN
Kahvaltı: 1 bardak süt+6 kaşık müsli
Ara: 3 adet grisini+rezene çayı
Öğle yemeği: 200 gr. hindi+mevsim yeşillikleri ile salata
Ara: 5 adet badem+3 adet kuru erik
Akşam yemeği: Sebzeli bulgur pilavı, cacık, roka salatası
Ara: 3 adet erik
6.GÜN
Kahvaltı: 2 dilim taze kaşar peyniri+2 dilim kepek ekmeği ile tost
Ara: 1 küçük boy şeftali
Öğle yemeği: 1/2 tavuk göğüs haşlanmış+mevsim yeşillikleri ile salata
Ara: 2 kuru incir+10 fındık
Akşam yemeği: 6 kaşık buharda pişmiş mevsim sebzeleri+1 kase yoğurt+domates salatalık ile salata 1 dilim çavdar ekmeği
Ara: 1 adet elma
7.GÜN
Kahvaltı: 1 yumurtalı menemen 1 dilim peynir, 5 adet zeytin, 1 dilim çok tahıllı ekmek, domates, salatalık
Ara: 3 adet kayısı+2 adet ceviz
Öğle: 1 tabak domates soslu makarna, 1 kase probiyotik yoğurt
Ara: 1 kivi
Akşam: 1 dilim biftek+6 kaşık haşlanmış veya ızgarada pişmiş sebze+mevsim yeşillikleri ile salata
Ara: 1 fincan süt+1 muz
Formsante Dergisi Ekim 2011 Sayısı