Diğer
    Ana SayfaGüzellik2008'in 4 Büyük Güzellik Trendi

    2008’in 4 Büyük Güzellik Trendi

    -

    Podyum şovları gösteriyor ki, bu sezon güzelliğiniz için tek yapmanız gereken, doğal güzelliğinizi öne çıkaracak teknikler uygulamak… Yalnızca mankenlere özgü olmayan bu teknikleri daha da geliştirerek çarpıcı etkiler yaratabilirsiniz. Sonuçtan memnun kalacaksınız!

    SAĞLIKLI DUDAKLAR

    İyi nemlendirilmiş dudaklar her zaman dolgun görünür. Dolayısıyla dudak kremi kullanmayı unutmayın. Ayrıca, yüz nemlendiricinizi dudaklarınıza da sürebilirsiniz.;Dolgun dudaklar her zaman seksi olarak anılır ve dolgun dudaklar her zaman öpülmek istenir… Yaşlandıkça dudaklarımız dolgunluğunu yitirir, incelir ve kırışır. Dudaklarınız ne kadar dolgun olursa o kadar genç görünürsünüz'diyor.

    Kaşlar
    podyum trendi kalın kaşlar
    Cımbızın az değdiği biraz kalın ve kavisli kaşlar şimdi çok moda. Doğal makyajı tamamlayan bu görünümü bugünlerde pek çok kadın tercih ediyor.
    Kalın kaşlara sahip olmanın en kolay yolu onları almayı bırakmaktan geçiyor aslında. Eğer kaşlarınızın kavisli bölümünde doğallığı bozan tek tük tüyler çıkıyorsa elbette cımbız kullanıp, onları alabilirsiniz. Eğer kaşlarınızı kesiyorsanız, kaşlarınızın burun kemiğine yakın olan kalın kısmını kırpmayın. Bu bölgedeki tüyler her zaman için daha uzun ve daha gürdür ve böylece kaşlarınız daha dolgun ve gösterişli görünür. Eğer kavisiniz kaşınızın seyrek bölümündeyse, daha gür görünmelerini sağlamak ve kavisi belirginleştirmek için kaş farı ya da kalemi kullanabilirsiniz. Doğal bir görünüm elde etmek içir ince bir fırça yardımıyla kaşınızın rengine uygun bir pudrayı yumuşak darbelerle uygulayın. Son olarak kaşlarınızın düzgün durması için şeffaf bir kaş jeliyle onları yukarı doğru tarayın. Kaşlar tamam, sıra gözlerde… Eğer kaşlarınız gürse içinde metalik pırıltılar barındıran göz kalemi kullanın. Sarışınsanız altın tonlarında, kumral ya da kızılsanız bakır tonlarında göz kalemini tercih edin. Doğal ama çarpıcı bir görünüm için yoğun uygulamalardan kaçının.

    Kirpikler
    Kirpiklerinizin limitlerini zorlamak için, şekil vermenize yardımcı olacak bir kirpik kıvırma aleti kullanın. Profesyoneller, aletin ucunu saç kurutma makinesi yardımıyla ısıtarak etkisini artırabileceğinizi söylüyor. Kirpiklerinizi kıvırdıktan sonra, kirpik diplerinizi göz kalemiyle belirginleştirmenizi ve son olarak da rimel kullanmanızı tavsiye ediyor. Kirpikleri uzun gösteren maskaraları seçmenizde fayda var. Bir çubuğa kağıt mendil sararak kirpiklerinizin diplerinden uçlarına doğru bir hareketle rimelin fazlalıklarını alabilirsiniz. Rimelin akmasını engellemek için su bazlı jel ürünlerden faydalanabilirsiniz. Dilerseniz takma kirpiklerden de faydalanabilirsiniz, çünkü bu sezon onlar da çok moda.

    - Advertisement -

    Haberin devamı 2007 Kasım sayımızda…



    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz