Diğer
    Ana SayfaGüzellik2012’nin güzelleriyle tanışın

    2012’nin güzelleriyle tanışın

    -

    4 YENİ PARFÜM

    Givenchy Le Bouquet Absolu
    Çiçek kokularının üzerinize sinmesi için yazı beklemek yerine bu parfümü denemeye ne dersiniz? Çiçek, meyve ve misk kokulu bir parfüm. Yasemin ve yaban çileği tüm cesareti ve saflığı ile bu şişede bir araya geliyor. Fiyatı, 50 ml 99 TL.
    subat-2012-makyaj-2-resim-7
    Valentina
    Valentino kadınların gizemini ve güzelliğini vurgulayan yeni parfümü Valentina ile sadece akıllarda değil burunlarda da iz bırakmak istiyor. İçeriğindeki Amalfi portakal çiçeği ve sümbülteber, yabani çileklerin asi lezzetiyle dengelenirken, sedirin asaleti, büyüleyici amberin şehvetiyle baştan çıkartmayı amaçlıyor. Fiyatı, 80 ml 270 TL.
    subat-2012-makyaj-2-resim-8
    Lady Rebel
    Lady Rebel, Mango’dan kadınlar için yeni bir koku. Asilik, gençlik ve doğallık patlamasını yansıtıyor. Tatlı meyve içeriklerinin canlılığından ve bağımlılık yapan tazeliğinden esinlenmiş renkli ve parlak bir nota. Mojito’nun nane ferahlığını anımsatan, ananas ve yaban çileğinin ağız sulandırıcı ve özlü lezzetiyle harmanlanan içeriği, kokuya genç bir duygu katmayı amaçlıyor. Mango, asiliğin ve dişiliğin iki yüzünü, gül taç yapraklarının hoş kokusuyla ifade ederken, odunsu oryantal notanın cazibesiyle de güçlendiriyor. Kokunun gizemine, dayanıklılığına ve kalıcılığına vanilya dokunuşu ve paçuli notası ekleniyor. Fiyatı, 100 ml 78 TL.
    subat-2012-makyaj-2-resim-9
    Roberto Cavalli
    Kendine güvenen cesur kadınların kokusu olmayı amaçlayan Roberto Cavalli, amberli floral koku ailesine ait. Enerjik ve baştan çıkarıcı, ilk andan itibaren canlı ve büyüleyici bir etki bırakmayı hedefliyor. Roberto Cavalli parfümünün kalp notasında tüm görkemiyle saf portakal çiçeği esansı bulunuyor. Fiyatı, 100 ml 243 TL.
    subat-2012-makyaj-2-resim-10

    Devamı diğer sayfada



    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz