CUMARTESİ
Kahvaltı:
● 1 küçük boy hindi fümeli sebzeli sandviç
● 1 çay bardağı taze sıkılmış şekersiz meyve suyu
Kuşluk:
● 1 küçük boy şekersiz light latte veya az sütlü granül kahve
Öğle:
● 6 yemek kaşığı pancar yemeği
● 2 kare dilim fırında mücver
● Havuç salata
İkindi:
● Beyaz peynirli salata (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile)
Akşam:
● 2 yumurtalı yoğurt soslu çılbır
● 2 dilim çavdarlı ekmek
● Roka salatası (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve limon ile)
Gece:
● 1 kase karışık meyve salatası (nar, mandalina, ayva, ananas)
PAZAR
Kahvaltı:
● ½ adet yağsız sade gözleme
● 1 dilim beyaz peynir
● 4 adet yeşil zeytin
● 1 tatlı kaşığı doğal reçel
● Taze maydanoz ve kekik salatası
Kuşluk:
● 1 avuç çekirdekli siyah üzüm Öğle:
● Izgara bonfile (150 gram)
● Haşlanmış sebze tabağı (brokoli, kabak, karnabahar) veya pancar turşusu
● 2 yemek kaşığı haşlanmış esmer pirinç
İkindi:
● 1 adet yulaflı kurabiye
Akşam:
● 1 kase erişteli, yeşil mercimekli çorba
● 2 adet mayasız kraker
● Cevizli, yoğurtlu kereviz salatası
Gece:
● 5-6 adet kestane
✎ Yaprak ÇETİNKAYA
Formsanté Dergisi Aralık 2012 Sayısı