Diğer
    Ana SayfaBurçlar ve Astroloji2020 Venüs Retrosu başlıyor! Bizi neler bekliyor?

    2020 Venüs Retrosu başlıyor! Bizi neler bekliyor?

    -

    Venüs, 18 ayda bir geri hareket yapar ve ortalama bir buçuk ay retroda kalır. Peki Venüs Retrosu ne zaman başlıyor? Venüs retrosuyla birlikte bizi neler bekliyor? Finansal durumumuzu nasıl ayarlamalıyız? Aşk hayatımızda neler olacak? Venüs neyi temsil ediyor? Karma ve Spiritüel Astrolog Elifliastroloji, sizler için yorumluyor… 

    VENÜS RETROSU NE ZAMAN BAŞLIYOR?

    13 Mayıs / 25 Haziran tarihleri arasında Venüs İkizler Burcu’nda “Retro” harekete başlayacaktır. 

    2012 YILINDA YAŞADIKLARINIZI YAŞAYABİLİRSİNİZ

    Sekiz yılda toplam 5 kere retro yapan Venüs, 8 sene önce başlatmış olduğu döngüsünü tamamlıyor bu da gözünüzü 2012 yılına çevirmeniz gerektiğini söylüyor. 

    2012 yılı itibariyle yaşadıklarınızı düşünün ve benzerlerini yaşama ihtimaliniz olduğunu unutmayın.

    - Advertisement -

    VENÜS NEYİ TEMSİL EDİYOR?

    Venüs; sevgi dili, aşk, dünyasal hazlar, öz değerler, sanat, estetik konuları, güzellik ve finansı temsil eder.

    Bu da demek oluyor ki Venüs Retrosu’nda keyfekeder fiziksel görüntünüz de değişiklik yapmayın saçınızın rengini, modelini veya yaptırdığınız bir botoksu, dolguyu beğenmeyebilir veya bir sorun yaşayabilirsiniz. Aynı şekilde acil bir ihtiyacınız yoksa estetik ameliyat olmayın hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

    YARIM KALMIŞ İLİŞKİLER ALEVLENEBİLİR

    Bu dönemde eski aşklar nüksedebilir yarım kalmış ilişkiler alevlenebilir bunu retroyla gelenden ne hayır gibi düşünmemek gerekir.

    Bazen tekamül gereği insanlar yaptıklarından pişmanlık duyarak ve gelişerek veya kader tecellisi ile geri gelebilirler tabiki bu noktada karar sizin özgür iradenize bağlıdır.

    Bir şans vererek bir takım şeyleri kurtarabilir, kurtaramasanız bile içinizi rahatlatıp o eski enerjiden ve beklenti içinde vakit kaybetmekten tamamen kurtulabilirsiniz.

    MERKÜR 12 MAYIS’TA İKİZLER BURCU’NA GEÇİYOR

    Merkür’de 12 Mayıs’ta İkizler Burcu’na geçtiği için bu dönem size aklınız ve mantıkla sevmenizi tavsiye eder. Gene bu süreçte ilişkilerde sürekli haberleşme ve mesajlaşma, karşılıklı akıl oyunları olabilir.

    Ancak keyifli giden bir ilişkiniz varsa ve bunu bir üst noktaya taşımak istiyorsanız yüzük takmak, nikah günü almak veya nikah yapmak için doğru bir zaman dilimi değildir çünkü sıfırdan retro ile yeni, temiz bir adım atmak gezegen durağanken yaptınız işi daha tıkanık ve ağır bir hale getirebilir.

    ALDANMA, ALDATILMA VE KANDIRMA…

    Gene bu dönemde Neptün ve Venüs açıları gergin olduğundan dolayı, aldanma, aldatılma ve kandırma olayları gündeminizde olabilir.

    Bu süreçte karışık net olmayan ağlamaya ve depresif duygulara yatkın olan bir ruh haline girebilirsiniz..Bunun panzehri ise kendinizi sanatsal konulara vererek şifalanmak olabilir.

    ALTIN DEĞER KAZANACAK

    Finansal olarak da döviz ve altında ani iniş ve çıkışların yaşanabileceği ve bu dönemde altının ciddi anlamda değer kazanacağını söyleyebilirim. Mayıs ortaları itibariyle ve özellikle Haziranın ilk haftasından sonra ciddi bir ekonomik krizle karşı karşıya kalabiliriz lütfen bütçe planlamanızı ona göre yapın..

    11-15 MAYIS TARİHLERİNDE DEPREMLERE DİKKAT!

    Son zamanlarda hep söylediğim gibi Mayıs ayı depremlerin gerçekleşebileceği bir ay ve özellikle 11/15 Mayıs tarihleri arasında dikkatli olunması gereken bir dönem..

    Sağlık olarak boğaz, boyun ağrıları, tiroit problemleri, bel ağrıları ve böbrek sorunları nüksedebilir dikkatli olun.

    Tüm açıklamalar ve uyarılar yapıldığına göre 13 Mayıs&25 Haziran Venüs Retrosu’na hazırsınız canlar. Herkesin ve bütünün en yüksek hayrına olmasını dilerim…

    YAZARIN DİĞER YAZILARI



    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz