Diğer
    Ana SayfaBurçlar ve Astroloji2021 Ekim ayı burç yorumları! Aşk, para, sağlık… Burcunuzu ne bekliyor?

    2021 Ekim ayı burç yorumları! Aşk, para, sağlık… Burcunuzu ne bekliyor?

    -

    Sonbaharın ikinci ayı Ekim ayına giriş yapıyoruz. Peki, Ekim ayında burçları neler bekliyor? Karma Astrolog Elif Bozkurter 2021 Ekim ayı burç yorumları ve yaşanacakları anlattı. İşte 2021 Ekim ayı burç yorumları:

    EKİM 2021 BURÇ YORUMLARI

    Venüs ve Mars hariç tüm gezegenlerin Retro olduğu bir ay’a giriyoruz. Özelikle Merkür Retrosunun Plüton açıları zorlayıcı o yüzden kendinizi güçsüz ve baskılanmış hissetmeniz çok normal. Sanki boğazınıza bir taş oturmuşta kalmış gibi olabilir. Sizden yaş veya mevki olarak güçlü kişilerle bu dönemde fikir tartışmasına girmeyin çünkü kaybetme olasılığınız çok yüksek!

    DOĞAL AFETLERE DİKKAT!

    6 Ekim saat 14:05’de gerçekleşecek olan Terazi Yeni Ay’ı biraz sert etkiler altında. Anın haritasında Oğlak Burcu yükselirken, ‘’Kırmızı S’’ pozisyonunda ve Oğlakta bulunan Plüton ile gergin açıları var. Kolluk kuvvetleri (askerler, polisler) ile ilgili tatsız bazı haberler alabiliriz. Aniden yeraltı madenleri ile ilgili bir gelişme olabilir. Dünya üzerinde ise volkanik veya maden ocağı patlaması oluşabilir. Gene bu süreç denizlerde oluşabilecek bir kaza veya sel baskınına sebebiyet verebilir. Genel olarak 2021 yılı vurgusunda Uranüs’ün ve Neptün’ün diğer gezegenlere yaptığı gergin açılar, dönemsel olarak doğal afetleri işaret ediyor.

    ekim ayı burç yorumlarıKişisel olarak da Yeni Ay, eğer beklediğiniz bir hukuksal haber varsa zorlanmalar sonucu olumlu haber alacağınız ve gene uzak bir yola giderek yapmak istediğiniz bir seyahat veya eğitim planınız varsa uygulayabileceğiniz bir dönem. Yeni Ay, Kova, İkizler, Yay ve Aslan burçlarını olumlu yönde etkilerken Terazi, Koç, Yengeç ve Oğlak burçlarını biraz gerebilir.

    Ülkemizin ise 4.evinde ve 7.evdeki Plüton’a, 10.evdeki Neptünle T-Kare yapan Yeni Ay, tarımda, madenlerde oluşacak sorunların yönetimsel olarakda zorlanma yaratabileceğini gene Yeni Ay döngüsünde meteorolojik olarak yağışlı bir süreç olacağını gösteriyor.      Hukuk  sistemiyle ile ilgili devletin halk tarafından onaylanmayacak açıklamaları olabilir.

    - Advertisement -

    VENÜS YAY BURCU’NA GEÇİYOR!

    8 Ekim itibariyle Venüs Yay burcuna geçiyor. Duygusal olarak kıskanç, paranoyak, cinsellik odaklı ilişki anlayışının yerini beraber eğlenen, seyahat etmekten keyif alan, beraber yeni şeyler keşfeden, soyut kavramlarda uyumlu bir ilişki modeli alıyor!

    19 Ekim’de Ay ve Venüs arasında harika bir etkileşim var. Özellikle Koç, Yay ve Aslan Burçlarının yüzü aşktan yana gülecek bu fırsatı iyi değerlendirin.

    KOÇ BURCU DOLUNAYI

    20 Ekim’deki Koç Burcu Dolunayı tam bir ‘’Ateş Topu’’! 20 Ekim Dolunay’ı kendinizi yenilemek isteyeceğiniz gökyüzündeki ateş enerjisininde bedeninize yansıdığı enerjisi çok yüksek bir Dolunay olacak. Dolunay’ın odak noktası bireysel hayatınız, ilişki ve ortaklıklarınız olacak. Koç burcu bencilliğinden sıyrılarak Terazi burcu fedakarlığına geçtiğiniz anda ilişkiniz şifalanacaktır. Ancak Koç inadı ve aceleciliği size çocukça hatalar yaptırıp kaybetmenize sebebiyet verebilir. O yüzden enerjiyi içe değil dışa çalıştırın kendinizi spora verin, kavgacı yönünüzü bastırmak için dövüş sporu yapın enerjinizi atın. Aksi takdirde patlamaya hazır bir volkan gibi olup bir çuval inciri berbat edebilirsiniz.

    Ülkemizde ise sosyal alanlarda ve lokal yönetimlerde bir dönüşüm süreci başlayabilir. Gökyüzünde Neptün hariç diğer gezegenlerin Retro olmaması ve açıları sebebiyle açıkçası ben Koç Dolunayı’nı sevdim. 26&27&28 Ekim günleri ise Ay ve Neptün arasında özel bir açı var. Üstelik 27 Ekim akşamı Ay&Sirius Kavuşumu olduğundan dua etmeyi, dilek dilemeyi ve meditasyon yapmayı unutmamanızı tavsiye ederim!

    https://www.instagram.com/elifliastroloji/

    YAZARIN DİĞER YAZILARI



    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz