Diğer
    Ana SayfaBurçlar ve Astroloji2021 Eylül ayı burç yorumları! Aşk, para, sağlık... Burcunuzu ne bekliyor?

    2021 Eylül ayı burç yorumları! Aşk, para, sağlık… Burcunuzu ne bekliyor?

    -

    Yazın son demi, kışın ilk demleri, Ekinoks ve hüzünlü Eylül aynına hoş geldiniz… Peki, Eylül ayında burçları neler bekliyor? Karma Astrolog Elif Bozkurter 2021  Eylül ayı burç yorumları ve yaşanacakları anlattı. İşte 2021 Eylül ayı burç yorumları:

    EYLÜL 2021 BURÇ YORUMLARI

    Eylül ayına girerken gökkube fazla sakin ve dingin gökyüzünde hiç ateş enerjisi yok ancak muhteşem bir hava üçgeni var! Aşk’ın gezegeni Venüs, şansın gezegeni Jüpiter, karmanın lordu Satürn hepsi Kova burcunda seyahat ediyor. Ayrıca Mars, Uranüs ve Plüton da toprak üçgeni oluşturuyor dolayısıyla belki de 2020’de çekilen çileler son bulacak ve güzel enerjiler altında, yeniliklerle beraber, sağlam-somut adımlar atabileceğiz. Kimilerinin aile hayatı, kimilerinin iş yaşamı, kimilerinin ise aşk hayatı şifalanacak!

    2021 Eylül ayı burçBurçları ayırmadan bence 12 burç hepsi güzel olaylar yaşayacak.

    Özellikle Kova, İkizler, Terazi, Başak, Boğa ve Oğlak tabii ki en şanslılar olacak!

    EYLÜL AYINDA AŞK HAYATI

    4 Eylül’de Neptün&Venüs arasında biraz gergin bir açı var aldanmaya, aldatılmaya, kandırılmaya yatkın bir zaman olabilir dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

    - Advertisement -

    8 & 12 Eylül tarihlerinde Ay ve Venüs birlikte önce Terazi burcunda daha sonra Akrep burcunda beraber seyahat ediyorlar. Bu da daha duygusal olduğumuzu özellikle Venüs’ün Akrep Burcuyla da daha derin, sezgilerin, dürtüselliğin ve cinselliğin ön plan da olduğu ilişkiler yaşayacağınızı gösteriyor.

    MARS TERAZİ BURCUNA GEÇİYOR

    16 Eylül’de Mars Terazi burcuna geçiş yapıyor. Mars Terazi burcunu pek sevmese de ilişkiler alanın da keyifli bir süreç başlıyor. Ancak Mars’ın savaşma istediğinden dolayı Terazi de dengede kalmak ve diplomasi sevdiğinden dolayı bir ikilem oluşabilir ve çatışma ortamlarına çekilebilirsiniz. Marsiyen duygularla kavgadan değil Venüsyen duygularla uzlaşmadan yana olun.

    BALIK BURCUNDA SCHEAT SABİT YILDIZI İLE DOLUNAY

    21 Eylül’de Balık Burcunda Scheat Sabit Yıldızı ile kavuşumda olan bir Dolunay gerçekleşecek! Scheat Sabit Yıldızı doğası gereği sert olduğundan ve Mars’a ani kaza açısı verdiğinden özellikle denizlerde oluşabilecek kazalara, boğulmalara veya sel felaketine sebebiyet verebilir. Özellikle deniz ulaşımına çok dikkat etmek gerekir. Dolunay su burcunda olduğundan, Venüs ve Neptün ile su üçgeni oluşturduğundan dolayı mistik yönünüzün ortaya çıkacağı spiritüel bir dolunay döngüsü geçireceğiz. Mesajcı rüyalar görebilir özellikle ilişkilerinizle ilgili iç sesinizi dinleyebilirsiniz. Ülkemizin ise 10. evinde gerçekleşecek olan Dolunay Ay Düğümlerine kare olduğundan, yönetimsel olarak biraz zorlanılacağını, devlet büyüklerinden birinin rahatsızlanabileceğini işaret ediyor. Bu Dolunay itibariyle sanatsal bir alan da başarı kazanabilir ve daha önce Kovid nedeniyle kısıtlanmış olan sanatsal aktiviteler ve eğlence sektörü canlanabilir.

    Dolunay dan en çok Balık, İkizler, Başak ve Yay burçları etkilenecek. Olumlu etkiyi ise Boğa, Oğlak, Akrep ve Yengeç burçları alacaklardır.

    28 EYLÜL MERKÜR RETROSU

    28 Eylül’de ise yılın son Merkür Retrosu başlıyor. Merkür Retrosu 28 Eylül & 20 Ekim tarihleri arasında Terazi Burcunda gerçekleşecek! İlişkiniz de denge arayışına geçebilirsiniz ve adalet duygunuz azalabilir. Adil, dengeli, tarafsız olmaya çalışıp akışta kalın. Yapılması gereken işlerinizin yarım kalacağını göz önüne alarak yeni bir işe başlamayın yarım kalan işlerinizi tamamlamaya çalışın. Aynı zaman da bu Venüsyen bir retro olduğundan mümkün olmadıkça dış görüşünüzü değiştirecek bir şey yapmayın ve özellikle estetik ameliyatlardan Retro bitene kadar uzak durun! Ben genel olarak Eylül ayını çok sevdim umarım sizlerde keyifli bir Eylül ayı geçirirsiniz sevgili okurlar…

    https://www.instagram.com/elifliastroloji/

    YAZARIN DİĞER YAZILARI



    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz