Diğer
    Ana SayfaBurçlar ve Astroloji2021 yılında Başak burcunu neler bekliyor? 2021 Başak burcu yorumu

    2021 yılında Başak burcunu neler bekliyor? 2021 Başak burcu yorumu

    -

    2021 yılında Başak burcunu neler bekliyor? Evlilik, aşk, para üçgeninde Başak burçları gülecek mi? 2021 Başak burcu değişimleri ne olacak? İş ve eğitim hayatları nasıl olacak? Karma Astrolog Elif Bozkurter Başak Burcu 2021 yorumu ile bu sene yaşanacakları anlatıyor…

    2021 YILINDA BAŞAK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

    Sevgili Başaklar Satürn Jüpiter Kova burcunda, sizin 6. Evinizde olacak. İş hayatınız ile ilgili verimsizlik ve yetersizlikle birlikte değişim isteği bu yıl ki sınavınız olacak. Verimli olmalıyım, kariyerimde farklı değişimler yapmalıyım diyeceğiniz zamanlar. İş değiştirmek veya geliştirmek ve cesur olmak konusunda Satürn sizi sınavlara tabi tutacak. Enerjiniz düşebilir. Spor yapmalı uyku düzenine uymalı sağlıklı beslenmelisiniz. Bu dönem bir hayvan sahiplenebilirsiniz. Satürn Uranüs kareleri sizin hayatınızda 6. Ev konularında sizi zorlayacak. İş ve sağlık konularında dikkatli olmanız gereken bir zaman dilimi.

    Ocak 2009 ve Ocak 2010 yılları arasında hayatınızda neler oldu, neler yaşandı düşünün bakalım.

    Jüpiter de kova da ve 6. Evinizde olacağı için işiniz hakkında güzel değişim ve gelişmelere olacak. Değiş, dönüş ve sağlığına gerekli özeni ver diyor. Kariyerinizde zorlanmalar olabileceği gibi bu size çok güzel fırsatlar da getirecek.

    2021 BAŞAK BURCU VE AŞK, EVLİLİK HAYATI

    14 Mayıs -28 temmuz 2021 tarihleri arasında Jüpiter Balık burcunda ve sizin 7. Evinizde olacak. Aşk getirecek. İyi giden birliktelik evliliğe dönüşebilir ve belki de yeni ortaklı iş karşınıza çıkabilir. Evli olan başaklar daha iyimser olabilir ve belki çocuk yapma kararı alabilirsiniz.

    - Advertisement -

    Bu dönem bazı evli başak burçlarının ilişkilerinde iniş çıkışlar yaşanabilir. Üzülmeyin eşiniz ile birlikte birbirinizi anlamaya fırsat yarattığınızda sorunların kendiliğinden çözüme kavuştuğunu göreceksiniz. Maddi sorunlarınızı da halletmiş olacak ve daha rahat bir nefes alacaksınız.

    Merkür;

    • 30 Ocak-21 Şubat Kova burcunda Retro
    • 30 Mayıs-16 Haziran İkizler burcunda Retro
    • 27 Eylül-18 Ekim Terazi burcunda Retro

    Bu 3 ay önemli tarihler lütfen unutmayın. İkili ilişkilerde sınanma kırılganlık olabilir. Bu dönemlerde birileri hayatınızdan çıkabilir. Ex aşklar geri dönebilir. Bu tarihlerde yeni başlangıçlar ve büyük hareketler yapmıyorsunuz.

    Venüs;

    19 Aralık 2021- 29 ocak 2022 tarihine kadar Retro hareket yaptığı 40 gün boyunca tüm ilişkileriniz tekrar ele alma zamanı. Venüs Retro’da ;

    • Yeni bir ilişkiye başlamayın,
    • Eski partnere dönüş yapmayın,
    • Finansal anlamda yeni bir yapılandırmaya girmeyin,
    • Dış görünüşünüzde değişim yapmayın,
    • Yeni bir iş açıp riske girmeyin

    2021 başak burcu

    2021 BAŞAK BURCU VE İŞ, KARİYER

    14 Mayıs’tan itibaren yaz ortalarına kadar ortaklı işlerde destek göreceksiniz Kariyer ve aile konularında 26 Mayıs 10 Haziran tarihleri önünüze yeni kapılar açılabilir. Siz Başaklar yılın ilk 6 aylık döneminde çok hırslı olacaksınız. Ocak Ayı döviz ve borsa işlemleri için güzel fırsatlar sunabilir. 31 Ocak ve 19 Şubat tarihleri arasında iş alanlarında bazı konular gündeminiz olabilir.

    Sevgili Başak burçları 2021 yılı sizin için umut ve hayallerinize el uzatma yılı olacak. Uzun yıllar tayin bekleyen veya işsiz olan başaklar umutsuzluklarını geride bırakarak yeni iş imkanları bulabilecekler. Bu yıl kimseye borç para vermeyin, kefil olmayın.

    Zaman zaman negatif enerjiye teslim olarak depresyonlara yatkınlık gösterebilirsiniz. Burada sizlere çözüm önerim hobilerinize yönelin, spor yapın ve hayatın tadını çıkarmaya bakın.

    KARİYERİNİZDE CİDDİ SIÇRAMA VAR!

    Unutmayın bu yıl size kariyerinizde ciddi sıçrama vaat ediyor. Kariyer fırsatları önünüze bir bir gelmeye başlayacak. Sorumluluklarınızı alın ve bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye bakın. 2021 yılında iç ve dış dünyanız gerçek anlamda yeniden düzenlenecek.

    Ay düğümleri İkizler yay aksında ve siz Başakların 4. 10. Evinizde olacak. Burada 2002 yılını bir hatırlayın neler oldu? Tekrarı yaşanabilir.

    Ailevi ilişkiler, taşınma konuları, ebeveyn sağlığı gibi konular. Kötü giden bir evlilik var ise sonlanabilir.

    Kariyerin ön planda olacak 2021 yılı sizin kariyer hayatınız için çok önemli adımların atılacağı bir yıl olma niteliğinde. Ailevi konular da gündeminiz olacak. 2021 yılı çok güçlü geliyor.

    Sevgiler sevgili Başaklar ve yükselen Başaklar…

    https://www.instagram.com/elifliastroloji/

    YAZARIN DİĞER YAZILARI



    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz