Diğer
    Ana SayfaBurçlar ve Astroloji2021 yılında bizi neler bekliyor? İşte 2021 astroloji yorumu

    2021 yılında bizi neler bekliyor? İşte 2021 astroloji yorumu

    -

    Zorlu geçen 2020 senesi sonrası tüm gözler 2021 yılında… Gerek Covid-19 gerekse ekonomik zorlanmalar 2021 yılından beklentiyi bir hayli büyüttü. Peki, 2021 yılında bizleri neler bekliyor? Karma Astrolog Elif Bozkurter 2021 astroloji olaylarını yorumluyor…

    2021 YILINDA BİZİ NELER BEKLİYOR?

    2021 senesi 2020 yılına göre çok daha rahat bir yıl ancak gene de 2020’yi zaman zaman bize hatırlatacak. 2021 tutulmalar açısından İkizler&Yay aksından dolayı daha yumuşak geçecek ve bu yıl olması gerektiği gibi 4 tane tutulma gerçekleşecek. İkisi Ay, ikisi Güneş Tutulması olacak.

    Ayrıca 2021 yılında 3 Merkür Retrosu, Satürn, Jüpiter, Uranüs, Neptün 2021 yılının son ayında ise Venüs Retrosu gerçekleşecek. 2021 senesi içerisinde Mars Retrosu olmayacağından dolayı kolektif olarak şiddetten, patlama ve yangın riskinden daha uzak bir sene geçireceğiz. 2021 yılı Satürn ve Jüpiterin Kova Kavuşumundan dolayı yönetimsel olarak da çok daha rahat bir yıl olacak. Ancak bazı ülkelerde özgürleşmek adına protestolara neden olabilir. Ayrıca Uranüs’ün bu gezegenlere yapmış olduğu kare açı yüzünden, dünya üzerinde depremlerin tetiklenmesi söz konusu olabilir. Türkiyede ise büyük yıkıcı bir deprem gözlemlenmemekle beraber küçük ve orta ölçekli depremler gerçekleşebilir. Yeniliklerin, buluşların, icatların ve aklın ön planda olduğu farklı bir döngüye giriyoruz.

    DÜNYADA KOVA ÇAĞININ AYAK SESLERİ

    21 Aralık 2020’de Satürn ve Jüpiterin 615 yıl aradan sonra Kova Burcunda kavuşarak ‘’SAHİPKIRAN’’ oluşturmasından sonra Dünya Kova çağının ayak seslerini duymaya başlamış olacak ve önümüzdeki yıllarda teknolojinin çok ileri seviyelerde geliştiğini, havacılık sektöründe belki de pilotsuz uçan uçaklar olabileceğini, Astolojinin hayatımızın bir parçası olduğunu, Dünya halklarının çok daha özgürlükçü, yenilikçi ve vizyoner olabileceğini gözlemleyeceğiz.

    KORONAVİRÜS NE ZAMAN BİTECEK?

    Koronavirüs hastalığının ise 2021 Nisan ayının sonlarında dünya üzerinde ciddi anlamda azalmaya başlayacağını 2021 Haziran ayında bitmeye yüz tuttuğunu ve en geç 2022 kış ayları itibariyle ise tamamen bitebileceği ön görüsündeyim. Aşı bulunabilir ancak ben bu aşının çok verimli olacağını düşünmüyorum ve bundan sonraki süreçte ise dünyada farklı çeşitlerde başka hastalıklarda çıkabileceğini söyleyebilirim.

    - Advertisement -

    2021’DE EKONOMİ NASIL OLACAK?

    Ekonomik olarak ise 2021 yılı çok refah olmayacaktır. Ekonominin düzene girmesi için 2022 çok daha iyi bir yıl olacaktır. Dolar, Euro ve Gümüşte çıkış gözlemlenirken 2021’in son ayı olan Aralık ayında Altın tekrardan çıkmaya başlayabilir.

    Yazımın devamında siz sevgili okurlarımız için 2021 senesini 12 ay olarak ayrı ayrı yorumlayacağım. Herkesin ve bütünün en yüksek hayrına olacak şekilde muhteşem bir yıl geçirmenizi dilerim.

    https://www.instagram.com/elifliastroloji/

    YAZARIN DİĞER YAZILARI



    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz