Diğer
    Ana SayfaBurçlar ve Astroloji2021 yılında İkizler Burcu'nu neler bekliyor? 2021 İkizler Burcu yorumu

    2021 yılında İkizler Burcu’nu neler bekliyor? 2021 İkizler Burcu yorumu

    -

    2021 yılında İkizler burcunu neler bekliyor? Evlilik, aşk, para üçgeninde İkizler burçları gülecek mi? 2021 İkizler burcu değişimleri ne olacak? İş ve eğitim hayatları nasıl olacak? Karma Astrolog Elif Bozkurter İkizler Burcu 2021 yorumu ile bu sene yaşanacakları anlatıyor…

    2021 YILINDA İKİZLER BURCU’NU NELER BEKLİYOR?

    2021 yılında Satürn Kova’da, Jüpiter Kova ve Balık’ta olacağı bir yıl sizleri bekliyor. Ay düğümleri ikizler-Yay aksında Yönetici gezegeniniz Merkür yine 3 kez Retro durumunda olacak bir yıl sizleri bekliyor.

    Satürn-Jüpiter kavuşumu 9. Evinizde olacak. Gelecek ile bağlantılı konular, 2021 yılından 2023 yılına kadar hazırlık döngüsünde olduğunuzu iletebiliriz. Kariyer ya da farklı iş girişimleri olacak.

    Ocak 2009 – Ocak 2010 yıllarında neler yaşadınız bir düşünün. Aynı döngüleri yaşayabilirsiniz.

    2021 İKİZLER BURCU EĞİTİM 

    Eğitim konuları gündemde olacak ve Satürn sizi eğitim konularında zorlayacak. Yurtdışı bağlantılı işler, ticaretler olabilir. Ve zorluklar yaşayabilirsiniz. Mahkemeler ve davalardan uzak durun lütfen. Ağustos 2021 yılına kadar 12. Evinizde ilerleyen Uranüs 9. Evinizde yer alan Satürn’e kare açı yapacak. Satürn bazı düzenleri yıkmaya geliyor. Uzaklarda yaşayan akraba ilişkileriniz, eğitim hayatınız ile ilgili beklenmedik gelişmeler olabilir

    - Advertisement -

    Dünya görüşünüz, inançlarınız beklenmedik farkındalık ile değişime uğrayacaktır.

    2021 İKİZLER BURCU – PARA, KARİYER

    Sevgili İkizler 2020 yılında parasal konularda zorlanmış olabilirsiniz. Borçlar, birtakım ödemelerle yüzleşmiş olabilirsiniz. Artık gelecek ile ilgili planlarınızı güçlendirme zamanı.

    14 Mayıs’tan sonra kariyerinizde hızlı açılımlar olacak. Temmuz ortasına kadar da hızlı açılımlar olduğunu fark edeceksiniz çünkü Jüpiter 10. Evinizde olacak ve şanslar yakalayacaksınız.

    Emlak alım-satım kiralama gibi işlemlerinizi 23 Nisan tarihinden sonrasına bırakabilirsiniz.

    17 Şubat, 15 Haziran ve 24 Aralık tarihlerinde iş ve kariyer ile ilgili beklenmedik ani olaylara açık olmalısınız. Yıl boyunca önemli kişiler tarafından destekleneceksiniz. Önemli iş teklifleri gelebilir. Yükselmek, terfi almak yeni işlere başlamak için güzel zamanlar. Yıl boyunca başarı ve şanslı girişimler için Şubat, Mart, Nisan, Temmuz iyi zamanlar. 2021 yılında maddi anlamda para girişiniz çok olacak.

    2021 İKİZLER BURCU – AŞK

    Aşk konusunda tutkularınız bu yıl fazlası ile ortaya çıkacak. İkizler burçları bu yıl sevgi ve şehveti bir arada yaşayacaklar. Sağlık olarak şifa bulacağınız bir yıl sizi bekliyor.

    Bu dönemde kimilerinize yeni bir ilişki, evlilik gelirken kiminiz ise iş hayatında köklü değişimler geliyor. Kötü giden ilişkileriniz var ise sonlanma yaşayabilirsiniz.

    2021 İKİZLER BURCU – SAĞLIK

    Siz ikizler hasta olmak ve doktora gitmekten hoşlanmazsınız. Bu nedenle spora doğru beslenmeye önem vererek zararlı alışkanlıklarınızdan kurtulmaya bakın. Bu sayede güçlü bir bedene sahip olduğunuzu görecek ve güçleneceksiniz.

    Kendiniz ile ilgili değişimler yapabilirsiniz. Estetik konuları gündeminiz olabilir. Kilo verebilirsiniz.

    2021 İkizler BurcuAy düğümleri 2021 yılında İkizler-yay aksında devam ediyor. Bu durum sizin 1. Ve 7. Evinizde olacak. Bu demek ki tutulmalar da bu evler üzerinde yaşanacak. Hayatınızda önemli dönüşümler olacak. 2002 yılına bir dönün bakalım neler oldu? neler yaşandı?

    Bu yıl sizin yılınız olacak sevgili İkizler burçları. Kuzey ay düğümü sizi destekleyecek ve hayatınıza yeni bir yön çiziyor olacaksınız. Özellikle Şubat ayında yoğun Kova etkisi ile birlikte hayallerinizi gerçekleştirmeniz için size destek olacak.

    18 yıllık bir hayat döngüsünü inşa ediyorsunuz unutmayın.

    2021 yılı yüksek öğrenim gören ikizler öğrencileri için yeni konuları öğrenme ve hatta ustalaşmak için hevesli ve enerjik olacaklar.

    Sevgili ikizler 2021 yılı geçmişi yavaş yavaş unutmanıza olanak sağlayacak.

    Merkür;

    • 30 Ocak-21 Şubat Kova burcunda Retro
    • 30 Mayıs-16 Haziran İkizler burcunda Retro
    • 27 Eylül-18 Ekim Terazi burcunda Retro

    Bu 3 ay önemli tarihler lütfen unutmayın. İkili ilişkilerde sınanma kırılganlık olabilir. Bu dönemlerde birileri hayatınızdan çıkabilir. Ex aşklar geri dönebilir. Bu tarihlerde yeni başlangıçlar ve büyük hareketler yapmıyorsunuz.

    Venüs;

    19 Aralık 2021- 29 ocak 2022 tarihine kadar Retro hareket yaptığı 40 gün boyunca tüm ilişkileriniz tekrar ele alma zamanı. Venüs retrosunda yapmamanız gerekenler ;

    • Yeni bir ilişkiye başlamayın,
    • Eski partnere dönüş yapmayın,
    • Finansal anlamda yeni bir yapılandırmaya girmeyin,
    • Dış görünüşünüzde değişim yapmayın,
    • Yeni bir iş açıp riske girmeyin.

    Sevgiler sevgili İkizler ve Yükselen İkizler.

    https://www.instagram.com/elifliastroloji/

    YAZARIN DİĞER YAZILARI



    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz