Diğer
    Ana SayfaBurçlar ve Astroloji2021 yılında Terazi burcunu neler bekliyor? 2021 Terazi burcu yorumu

    2021 yılında Terazi burcunu neler bekliyor? 2021 Terazi burcu yorumu

    -

    2021 yılında Terazi burcunu neler bekliyor? Evlilik, aşk, para üçgeninde Terazi burçları gülecek mi? 2021 Terazi burcu değişimleri ne olacak? İş ve eğitim hayatları nasıl olacak? Karma Astrolog Elif Bozkurter Terazi Burcu 2021 yorumu ile bu sene yaşanacakları anlatıyor…

    2021 YILINDA TERAZİ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

    2021 yılında iyi etki alacak burçlardan biride sizsiniz sevgili Teraziler. Zorlu geçen iki buçuk yılın ardından biraz nefes alma zamanı. 2020 yılının son ayında gökyüzü olaylarına son hızla devam ediyor ve önemli bir kavuşum gerçekleşiyor. Jüpiter-Satürn kavuşumu. Bu da sizin 5. Evinizde gerçekleşiyor. Yani bu evi kapsayan hobiler, aşk, eğlence, çocuklar, yaratıcılık, şans konuları aktive olacak. Evet yıl genelinde bu konulardan yana fırsatlar elde edebileceksiniz. Fakat şöyle de bir durum var. Satürn gezegeni bu konularda sorumluluklarınızı sorgulayacak.

    2021 TERAZİ BURCU VE AŞK, EVLİLİK, İLİŞKİ

    Bir çok terazi evlilik için adım atarken ilişkisi olmayanlar kadersel eşlerini bulacaklar. Evli olan teraziler ebeveyn olma konusunda kararlar alacak belki de sürpriz gelişmeler olacak ebeveynlik için hazır olan terazilere.

    2021 TERAZİ BURCU İŞ, GİRİŞİMCİLİK

    En çok desteklenen konularınızdan bir diğeri ise girişimcilik alanı. Satürn 5. Evinizde. Kova burcunda yaratıcı fikirleriniz o kadar fazla ki bu yüzden zihniniz sürekli hareketli olacak. Jüpiterin destekleriyle beraber hobilerinizi mesleğe çevirip gelir getirecek işler ortaya koymanız olası. Sevdiğiniz işlerden gelir sağlamak size çok iyi gelecek bu yıl.

    Mayıs ayından Temmuz ayına kadar para konusunda çok fazla destekleneceksiniz. Sağlam gelirler elde edilirken bunların sorumluluklarının da olduğunu unutmamalısınız. Evet Jüpiter sizi yıl boyu destekleyecek lakin Uranüs ile yaptığı sert açı riskli gördüğünüz işlerden uzak durmanız gerektiğini söylüyor. Ayrıntıları görmeden, ani kararlar vermek sizin için sıkıntılı sonuçlar doğurabilir. Bu yüzden ince eleyip sık dokuyun.

    - Advertisement -

    Kimi teraziler iş için ani karar alarak taşınma bir yer değişikliği yaşayabilirler. Bir mülk alıp satma, tadilat işeriyle uğraşabilirsiniz, belki de tek başınıza yeni bir eve çıkıp aileden ayrılmak isteyebilirsiniz. Düşünmeden hareket etmek değil bu yıl ki mottomuz.

    2021 Terazi burcu Miraslar, beklenmedik ani gelen paralar, ve şans oyunlarından yana yüzünüz gülebilir bu yıl içinde.

    Haziran-Ekim ayları arasında hayata bakış açınız, statünüz, öğrenme ve öğretme yeteneğiniz de değişiyor. Olaylara farklı bakış açısı geliştirmek ile birlikte sosyal çevrede; neşeniz, enerjiniz,ve yaşam dolu hallerinizle dikkatleri üzerinize toplayacaksınız. Bol bol sosyalleşecek ve yeni insanlar tanıma fırsatları yakalayacaksınız. Hayatınıza dahil ettiğiniz kişiler size fayda sağlayacak. Yaşam felsefeniz de değişimleri etrafınızdaki insanlarda fazlasıyla fark edecekler.

    Yurt dışında yaşayan akrabalar ile ilgili herhangi bir gündem, yabancı dil eğitimi almak istiyorsanız ve yurt dışı ile ilgili girişimcilik faaliyetlerinde de şans sizden yana olacak.

    14 Mayıs 28 temmuz arası Jüpiter burç değiştirerek balık burcuna geçecek ve sizin 6. Evinizi ziyaret edecek. Size burada eğer bir rahatsızlığınız varsa iyileşme adına şanslar sunacak. Belki uzun zamandır ertelediğiniz bir sağlık sorununuzu size hatırlatıp çözüm konusunda size destek olacaktır.

    19 Aralık 2021- 29 ocak 2022 tarihlerinde yönetici gezegeniniz Venüs Retro hareketinde olacak.  Bu gerileme aile içinde biraz sürtüşmelere neden olabilir. Sevgiyle yaklaşmaya çalışırsanız her zaman için kazanan siz olursunuz.

    Merkür;

    • 30 Ocak-21 Şubat Kova burcunda Retro
    • 30 Mayıs-16 Haziran İkizler burcunda Retro
    • 27 Eylül-18 Ekim Terazi burcunda Retro

    Bu 3 ay önemli tarihler lütfen unutmayın. İkili ilişkilerde sınanma kırılganlık olabilir. Bu dönemlerde birileri hayatınızdan çıkabilir. Ex aşklar geri dönebilir. Bu tarihlerde yeni başlangıçlar ve büyük hareketler yapmıyorsunuz.

    Venüs;

    19 Aralık 2021- 29 ocak 2022 tarihine kadar Retro hareket yaptığı 40 gün boyunca tüm ilişkileriniz tekrar ele alma zamanı. Venüs retrosunda ;

    • Yeni bir ilişkiye başlamayın,
    • Eski partnere dönüş yapmayın,
    • Finansal anlamda yeni bir yapılandırmaya girmeyin,
    • Dış görünüşünüzde değişim yapmayın,
    • Yeni bir iş açıp riske girmeyin

    Sevgiler sevgili teraziler ve yükselen teraziler…

    https://www.instagram.com/elifliastroloji/

    YAZARIN DİĞER YAZILARI



    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz