Diğer
    Ana SayfaBurçlar ve Astroloji2022 Ocak ayı burç yorumları! Aşk, para, sağlık… Burcunuzu ne bekliyor?

    2022 Ocak ayı burç yorumları! Aşk, para, sağlık… Burcunuzu ne bekliyor?

    -

    Koronavirüs pandemisi ile birlikte astroloji ve günlük, haftalık, aylık burç yorumlarına olan ilgi artmış durumda. 2022 Ocak ayında burçları neler bekliyor? Astrolog Dilara Yıldızhan formsante okurları için aylık burç yorumlarını yazdı. İşte Dilara Yıldızhan’ın kaleminden aylık burç yorumları:

    HAFTALIK BURÇ YORUMLARI: 10-16 OCAK 2022 

    KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

    2 ocak yeniayı ; İş hayatınız, kariyer hayatınızda başlangıçlar olacaktır. Maddi kaynaklarınızda artış gerçekleşebilir. Vega hattında olduğu için güçlü birinden destek görebilirsiniz ama sizin ego yapmamanız gerekiyor sorunlar yaşanabilir. Venüsünüz Retro ise kadınlardan yardım görebilirsiniz yada Venüs Retro değilse kadınlardan dolayı sorunlar çatışma yaşanabilir.

    14 ocak Merkür Retrosuyla; sosyal çevre, arkadaşlar, topluluklarda iletişimde sorunlar yaşanabilir. Eski aşklar flörtlerle iletişim kurulabilir.

    18 Ocak; Aile ve hayatınızla ilgili yeni kararlar alınabilir, belirsiz konular sonuçlanabilir. Aile işçinde manipülasyona uğrayabilirsiniz. Ev değişikliği, kariyer kaynaklığı ev alım satma ve evinizle ilgili sorunlar yaşanabilir… bu süreçte ev değişliği yapmamaya çalışın 24 ocağa kadar uzak mesafe seyahatler, hukuk, eğitim konularında gündeminizde olabilir 24 ocaktan sonra çok fazla çalışabilirsiniz. Kariyer hayatınızda tartışmalar yaşanabilir. 29 ocakta Venüs s olacağı için iş hayatınızda ciddi sorunlar bir kadınla ilgili anlaşmazlık gündeminize gelebilir. Kariyer hayatınızda bu ay dikkatli olun.

    - Advertisement -

    BOĞA YÜKSELEN BOĞA

    Venüs Retro; eski ilişkiler aktifleşiyor, haritanızda Venüs retrosu varsa iyidir… 2 ocak yeniayı ;Uzak mesafe seyahat, yurtdışı, yüksek eğitim, uzak akrabalar, eşin ailesi konularınızı gündeminize gelebilir. İmaj değişikliğine gidebilirsiniz. Haritanızda Venüs retronuz varsa olumlu gelişmeler meydana gelebilir.

    14 ocak Merkür retrosuyla; kariyer hayatınızda iletişim problemleri yaşanabilir. Yeni bir işe girmek, yeni sözleşme imzalamak için uygun değil. Otoriteyle iletişim problemleri yaşanabilir.

    18 ocak dolunayı ile birlikte; uzak çevre, uzak akrabalar, aile büyükleri, yakın çevre, seyahatlerle ilgili problemler yaşanabilir. Ev değişikliği de gerçekleşebilir…..

    24 ocak tarihine kadar çok harcama yapabilirsiniz, 24 ocaktan sonra; yurtdışı seyahatleriniz artabilir. Planlamalar yapabilirsiniz ama kazalara , tartışmalara dikkat. İşinizle ilgi yurtdışına çıkabilirsiniz ya da uzak seyahatler gerçekleştirebilirsiniz. 29 ocakta Venüs s olacak; yurtdışı bağlantılarında problemler, kadınlarla ilgili sorunlar, eski yabancı partnerle sorunlar yaşanabilir.

    İKİZLER YÜKSELEN İKİZLER

    2 ocak yeniayı ; Yatırımlar, borçlar, maddi kaynaklarla ilgili ani gelişen durumlar önünüze gelebilir. Yeni yatırımlara başlayabilirsiniz. ama sorunlarla karşılaşabilirsiniz. sağlığınızla ilgili ani durumlar gerçekleşebilir. Ayrıca ilişkilerde evlilikte sorunlar yaşanabilir.

    14 ocak Merkür retrosuyla; eğitimi hukuk, uzak mesafe seyahatler sorunlar, eşyaların kaybolması gerçekleşebilir.

    18 ocak dolunayı; Maddi kaynaklar, borçlarla ilgili sorunlar gerçekleşebilir. Harcamalarınıza çeki düzen verin şimdiden. Borçlarınızı gözden geçirin derim. 24 ocak tarihine kadar ilişkiler, ortaklıklar burada yaşanan tartışmalar aktif..

    24 Ocaktan sonra; harcamalarınız artabilir, sağlığınıza ise ekstra özen gösterin, çok yorgun hissedebilirsiniz. Diş, eklem, ateşli hastalıklar yaşanabilir. 29 Ocakta ve 30 Ocakta ise ciddi borç, para sorunu yaşanabilir.

    YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER;

    2 ocak yeniayı; Eş, ortalık, açık düşmanlarla ilgili problemler yaşanabilir. Sosyal çevrenizde ise ani konular gerçekleşebilir. Sosyal çevrenizle ilgili yeni gelişmeler gerçekleşebilir.

    14 ocak Merkür retrosuyla borçlar, para, eşin parası yatırımlarla ilgili problemler yaşanabilir.

    18 ocak dolunayı ile birlikte; ilişkiler evlilik konularında yeni kararlar alınacak. Boşanma ya da birliktelik le ilgili kararlar alınacaktır….

    24 ocağa kadar çalışma hayatınız, sağlık konularında tartışma ya da sorunlarla karşılaşılabilir. 24 ocaktan sonra; evlilik ve ilişkide tartışmalar yaşanabilir. Karşınızdaki kişi sizi tartışma içine çekebilir. 29 ocakta; ilişki, evlilik ortaklıkta değer konusunda ciddi problemler pik yapabilir. Dikkatli olmanız gerekiyor.

    ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

    2 ocak; Sağlık, çalış hayatınızda, yanınızda çalışanlar, evcil hayvanlarınızla ilgili ani gelişen sorunlar içinde kalınabilir. İşinizde ise olumlu şekilde ani gelişen durumlar içinde kalabilirsiniz ama bu durum sizi yorabilir. Bel bölgesi sorunları yaşanabilir. Birlikte çalıştığınız kişiylerle, yardımcılarla sorunlar yaşanabilir.

    14 Ocak Merkür Retrosuyla; eski flört, aşk ilişkideki kişilerle iletişim tekrar kurulabilir, iletişim sorunları yaşanabilir ve aradaki anlaşmazlıkları çözmek için bu dönemi kullanabilirsiniz ama venüs retrosu da varken yeni başlangıcı şubat ayına bırakın derim. Eğer venüsünüz ya da marsınız Retro ise bu dönemde ilişkilerde iyi bir döneme geçebilirsiniz.

    18 ocak dolunayı ; çalışma hayatı, sağlık, psikolojiniz zorlanabilir. Karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Bu süreçte hastanelere gidebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Psikolojik konularda yardım alınabilir.

    24 Ocağa kadar; flört ilişkilerde tartışmalar sorunlar yaşanabilir; 24 Ocaktan sonra; çok çalışabilirsiniz, gündelik hayat koşuşturmacalarınız artabilir. Sağlığınızla ilgili problemler yaşanabilir ve yanınızda çalışanlarla tartışmalar yaşanabilir. 29 ocakta; sağlığınızla ilgili problem iyice ortaya çıkabilir özellikle de bel problemi, yanınızda çalışan kadınlarla ilgili değişimler problemler anlaşmazlık yaşanabilir.

    BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

    2 ocak yeniayı; Aşk, flört, çocuklar ya da hobinizle ilgili ani gelişen seyahatler gerçekleşebilir. Eski konular masaya yatırılırsa problemler çözülebilir. Venüs retrosu size iyi gelebilir…

    14 Ocaktaki Merkür retrosuyla; çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, evcil hayvanlar ve özellikle sağlığınızla ilgili problemler yaşanabilir. Eski konular tekrar gündeminize gelebilir .. eskiden planladığınız projeleri ise yapmak isteyebilirsiniz ama venüs de retrodayken yeni başlangıç için hiç ama hiç uygun zamanlar değil.

    18 ocak dolunayı; arkadaşlar, sosyal çevre, aşk konularında problemler yaşanabilir. Sosyal çevrenizden dolayı; ilişki yaşadığınız kişi tarafından manipülasyona maruz kalınabilir.

    24 ocağa kadar; aile içi tartışmalar, ev değiştirme, ev alıp satma gibi konular gündeminize gelebilir bu süreçte tabi ki de ev değişikliği yapmamaya çalışın.. 24 Ocaktan Sonra; aşk ilişki flörtler hızlanabilir, daha aktifleşebilir, aşk ve flörtlerde kısa süreli ilişkiler yaşanabilir. Ayrıca tartışmalar artabilir.

    29 ocakta; aşk flörtte kopmalar, çocuklarla ilgili problemler, kadınlarla sorunlar i, sevgi değer duygusunda problemler ve sizi ilişkinizi sorgulamaya iten olaylar içinde kalabilirsiniz.

    TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

    2 ocak; Aile hayatınız, ev alım satım konuları gündeminize gelebilir. Ev değişikliği kararı verebilirsiniz ama ocak ayı boyunca ev değişikliği yapmanızı tavsiye etmiyorum, pek çok problemle karşılaşabilirsiniz. Ayrıca aile içindeki kadınlarla ilgili problemler gerçekleşebilir venüsünüz Retro ise ev değişikliği yapabilirsiniz.

    14 ocaktaki Merkür retsouyla; eski aşk ve flörtler iletişim kurulabilir. Ama exten next olmaz; hobilerinizle ilgili ek iş yapıyorsanız iletişim problemleri yaşanabilir. Borsada ise bu süreçte söylenenlere göre hareket ederseniz yanılabilirsiniz.

    18 ocak dolunayı; kariyer hayatınızda sonlanma ya da aileden kaynaklanan manipülasyondan dolayı iş hayatınızda problemler yaşanabilir. Ev değişikliği de yapma kararı alınabilir.

    24 ocak tarihine kadar kısa mesafe seyahatler, kardeşler, komşu, eğitim konularıyla çok ilgilenebilirsiniz.. 24 Ocaktan sonra; aile içinde tartışmalar yaşanabilir. Koşuşturmacalar aile ve ev için daha çok mücadele ve efor sarf edebilirsiniz. Ev değişikliği yapabilirsiniz.. 29 ocakta Venüs S; aile içinde problem, sevgi konusunda ve ailenizde kadınlarla ilgili sorunlar sağlık problemleri yaşanabilir.

    AKREP VE YÜKSELEN AKREP

    2 ocak yeniayı ile; Yakın çevre, kardeşler, eğitim konusunda yeni kararlar alınabilir. Daha önceden planladığınız konular üzerinde yeni başlangıçlar yapın derim. Ayrıca ortaklık ve evliliğinizle ilgili iletişim sorunlarını aşabileceksiniz ve problemleri çözebileceksiniz. Trafikte size dikkat, kısa seyahatler gerçekleştirebilirsiniz.

    14 Ocaktaki Merkür retrosuyla; aile içi iletişim problemleri yaşanabilir. Ev değişimi yapacaksanız bu süreçte yapmanızı önermem pek çok problem yaşayabilirsiniz.

    18 ocak dolunayı; uzak mesafe seyahatler, eğitimde, iletişimde medyada sorunlar yaşanabilir. Yakın çevre baskısına maruz kalınabilir. 24 ocağa kadar çok para harcama yapabilirsiniz para kayıpları gerçekleşebilir.

    24 ocaktan sonra; yakın çevre kardeşler, eğitim alanında daha aktif olabilirsiniz. İletişim kanallarınız daha çok kullanabilir ve iletişim trafiği artabilir. Sosyal medya, yazmak. Eğitim konusunda daha aktif bir süreç geçirebilir. Bol bol kısa seyahat gerçekleştirebilirsiniz. 29 ocakta; eğitimi, kardeşler, yakın çevrenizden bir kadınla ilgili problem iyice keskin olarak kendini gösterebilir. Kısa seyahatlerde değerli bir eşyanız kaybolabilir. İletişim problemi içinde kalabilirsiniz.

    YAY VE YÜKSELEN YAY;

    2 ocak yeniayı ; Maddi kaynaklar, değerlerle ilgili yeni kararlar alınabilir. İş hayatınızda yeni adımlar atılabilir. Çalışma arkadaşlarınız değişebilir. Venüs retrosu da burdayken eğer Venüs ya da marsınız Retro ise maddi kazançlarda iyileşme yapılabilir ama diğer türlü kazançlarda engeller sorunlar artacaktır.

    14 ocaktaki Merkür retrosuyla; yakın çevre kardeşler, eğitim ve seyahatlerle ilgili iletişim sorunları yaşanabilir. Yeni eğitime başlamanız tavsiye edilmez. Yeni sözleşme anlaşma yapmayın derim.

    18 ocak dolunayı; maddi kaynaklar, senin-benim param çatışması yaşanabilir. Borçlarla ilgili problemler canınızı sıkabilir. Paranıza sahip çıkma zamanı.

    24 ocağa kadar koşuşturma içinde bir süreç geçiriyor olabilirsiniz, hastalıklara ise dikkat edin. Tartışma içinde çokça kalabilirsiniz. 24 Ocaktan sonra; harcamalarınız artabilir. 29 ocakta; Venüs S; para kayıplarına, ve paranızın değer kaybettiğine tanık olabilirsiniz.

    OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

    2 ocak; Fiziksel değişim, itibar gibi konularla ilgili yeni bir döneme girebilirsiniz. Ani aşk konuları gündeminize gelebilir. Olanlara şaşırabilirsiniz. Venüs retrosu güzelleşmek için de size destek veriyor ama yine de dikkatli olmanızda fayda var. Daha çekici olduğunuz bir zamandasınız.

    14 ocaktaki Merkür retrosuyla; maddi kaynaklarla ilgili özellikle ticarette iletişim sorunları, maillerde sorunlar, para transferlerinde problemler yaşanabilir. Yeni sözleşme imzalamanızı tavsiye etmem.

    18 ocak dolunayı; evlilik, ortaklık konularında siz karşı tarafa baskı yapabilirsiniz. İlişkide problemler yaşanabilir. Açık düşmanlarınıza karşı ise baskı ve manipülasyon yapabilirsiniz. Burada güçlü olan sizsiniz… belki evliyseniz evlilik sonlanabilir. Yeni bir ilişkiye yer açılabilir yada ilişkinizi fazla sorgulayacağınız bir dönem olabilir. 24 ocağa kadar; bilinçaltı, psikolojik sorunlar, hastalık sağlık problemleri yaşanabilir. 24 ocağa kadar psikolojik açıdan yardım almak size iyi gelecektir. Rüyalar korkutabilir.

    24 Ocaktan sonra; günlük hayat koşuşturmacalarınız artabilir, daha aktif ve gergin olabilirsiniz, atak girişimci yönünüz artacaktır. Tartışmalar içinde kalınabilir. 29 ocakta; Venüs S; sağlık sorunu yaşanabilir özellikle de eklem, diz,deri, kemik sorunları, bel bölgesi sorunları yaşanabilir.

    KOVA VE YÜKSELEN KOVA

    2 ocak yeniayı ile birlikte; içe çekilebilir, hastaneler, hapishane gibi kapalı alanlarda kalabilirsiniz. Bir rahatsızlığınız varsa nüksedebilir ve aile hayatınızı etkileyebilir. Psikolojik bazı durumlar su yüzüne çıkabilir.

    14 ocak ; İletişim problemlerini hayatınızın her alanında yaşayabilirsiniz. Kendinizi anlatmakta zorlanabilirsiniz ve insanlar sizi yanlı anlayabilir. Eski arkadaşlar, aşk ve flörtler karşınıza çıkabilir ya da siz eskiden insanlarla iletişim kurmak isteyebilirsiniz.

    18 ocak dolunayı; sağlık ve psikolojiniz bu süreçte zorlanabilir. Kronik rahatsızlıklar nüksedebilir. Çalışma hayatınızda, yanınızda çalışanlarla ilgili belirsiz konular gündeminize gelebilir. Ve problemler büyüyebilir. Bu süreçte yalnız kalmak isteyebilirsiniz hastalanabilirsiniz. Şimdiden sağlığınıza dikkat edin.

    24 ocağa kadar sosyal çevre, arkadaşlarla daha çok zaman geçirebilirsiniz, arkadaşlarla tartışmalar yaşanabilir. 24 ocaktan sonra; gizli düşmanlarınız, bilinçaltı korkularınız açığa çıkabilir. Ayrıca gizli aşklar da yaşanabilir. Karmik ilişkiler .. 29 ocak S ; gizli aşk, karmik ilişki varsa problem yaşanabilir, psikolojik sorun yaşanabilir. Değerli bir eşyanız kaybolabilir.

    BALIK VE YÜKSELEN BALIK

    2 ocak yeniayı ile birlikte; sosyal çevrenizde yeni adımlar atılabilir, arkadaşlarla vakit geçirmek için planlar yapabilirsiniz. Venüs retrosuyla sosyal çevreden eski aşklarla karşılaşılabilir, kadınlarla problemler yaşanabilir.

    14 Ocak Merkür Retrosu; İçsel konuşmalarınız artabilir, zihniniz hiç susmayabilir, rüyalar aktifleşebilir, eski aşk flörtlerle gizliden iletişim kurulabilir. Ayrıca bu süreçte yazmak size iyi gelecektir. Psikolojik olarak zorlanabilirsiniz.

    18 ocak dolunayı; çocuk, aşk, flörtte sorunlar yaşanabilir. Sosyal çevrenizden manipülasyona maruz kalınabilir. Belki aşk ve flörtle ilgili kararlar alınabilir.

    24 ocak tarihine kadar; çok çalışabilirsiniz, kariyerinizde gergin bir süreçten geçiyor olabilirsiniz 24 Ocak; sosyal çevrenizde daha aktif bir süreç yaşayabilirsiniz, ayrıca tartımalar yaşanabilir. 29 ocakta Venüs S; sosyal çevrenizden bir kadınla problem yaşanabilir.



    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz