Diğer
    Ana SayfaBurçlar ve Astroloji21 Şubat günlük burç yorumları! Bugün burcunuzu neler bekliyor?

    21 Şubat günlük burç yorumları! Bugün burcunuzu neler bekliyor?

    -

    Göksel cisimlerin insanla arasındaki ilişkisini inceleyen astrolojide burçların özelliklerine göre, aşk, sağlık, iş hayatına dair yorumlama yapılır. Günlük burç yorumlarında da haftalık, aylık ve senelik de olduğu gibi burçlar baz alınır. Peki, sizin günlük burç yorumunuz ne diyor? 21 Şubat 2022 Pazartesi günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? Astrolog Dilara Yıldızhan 21 Şubat 2022 günlük burç yorumunu sizler için yazdı. 

    KOÇ BURCU (21 ŞUBAT 2022)

    Sevgili Koç; haftaya ilişkiler, evlilik ya da ortağınızla ilgilenerek başlıyorsunuz ama duygusal manipülasyon ve krizler içinde kalabilirsiniz. Saat 12:18’de Ay’ın akrep burcuna geçmesiyle; maddi kaynaklar, borç ve ödemeler gündeminize gelebilir ama koçlar hem kariyer hayatında hem de maddi olarak dikkatli olmalılar.

    BOĞA BURCU (21 ŞUBAT 2022)

    Sevgili Boğa; haftaya yanınızda çalışanlar, gündelik işlerle uğraşarak başlıyorsunuz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz, bel bölgesi rahatsızları yaşayabilirsiniz. Saat 12:18’de Ay’ın akrep burcuna geçmesiyle; İlişki, ortaklık ve evlilik yapınızla ilgilenmeye başlayacaksınız. 20-30 Nisan doğumlu boğa burçları ise duygusal çatışma içinde kalabilirler, dikkatli olmalısınız.

    İKİZLER BURCU (21 ŞUBAT 2022)

    Sevgili İkizler; aşk, flört, çocuk ya da hobinizle ilgilenerek haftaya başlıyorsunuz ama maddi konularda sorunlar yaşanabilir. Saat 12:18’de Ay’ın akrep burcuna geçmesiyle; çalışma hayatınız, yanınızda çalışanlar, sağlık yad a evcil hayvanınızla ilgili konular önünüze gelebilir. 21 Mayıs-31 Mayıs doğumlu ikizler ise; ani sağlık sorunları yaşayabilirler.

    - Advertisement -

    YENGEÇ BURCU (21 ŞUBAT 2022)

    Sevgili Yengeç; haftaya ev, ailenizle ilgilenerek başlıyorsunuz ve sabah saatlerinde duygusal krizler yaşayabilirsiniz. Saat 12:18’de Ay’ın akrep burcuna geçmesiyle; aşk, flört, çocuk ya da hobinizle ilgilenmeye başlıyorsunuz ama çok şüpheci ve duygusal olarak güvende hissedemeyeceksiniz. 21 Hazian-2 Temmuz doğumlu yengeçler; aşk hayatlarında hareketli bir gün geçirebilirler.

    ASLAN BURCU (21 ŞUBAT 2022)

    Sevgili Aslan; haftaya kısa mesafe seyahat, kardeşlerle ilgilenerek başlayabilirsiniz ama duygusal manipülasyonlara dikkat etmelisiniz. Saat 12:18’de Ay’ın akrep burcuna geçmesiyle; ev, aile ya da annenizle ilgilenebilirsiniz. 23 Haziran-2 Ağustos doğumlu aslanlar duygusal krizler yaşayabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

    BAŞAK BURCU (21 ŞUBAT 2022)

    Sevgili Başak; haftaya maddi kaynaklarla ilgilenerek başlıyorsunuz ama sabah saatlerinde ani para çıkışları yaşanabilir dikkatli olmalısınız, dürtüsel hareket etmemelisiniz. Saat 12:18’de Ay’ın akrep burcuna geçmesiyle;  yakın çevreniz, kardeşler, eğitim konularıyla ilgilenmeye başlıyorsunuz. 23 Ağustos-2 Eylül doğumlu başaklar bugün iletişimle işlerini yürütebilirler.

    TERAZİ BURCU (21 ŞUBAT 2022)

    Sevgili Terazi; haftaya duygusal olarak kendinizi ifade ettiğiniz ama tepkisel de davranarak başlıyorsunuz. Saat 12:18’de Ay’ın akrep burcuna geçmesiyle; maddi kaynaklara yöneliyorsunuz. Harcama yaparken dikkatli olmalısınız ve dürtüsel davranışlarınız sonrasında sorunlar yaratabilir.

    AKREP BURCU (21 ŞUBAT 2022)

    Sevgili Akrep; haftaya içe kapanarak, duygusal olarak kendinizi iyi hissetmeyerek başlayabilirsiniz. Saat 12:18’de Ay’ın akrep burcuna geçmesiyle; kendinizi çok daha aktif olarak ortaya koyabilirsiniz. Daha verici, fedakar olabilirsiniz ve çevrenizdekilere kol-kanat germek isteyebilirsiniz. Özellikle 23 Ekim – 2 Kasım doğumlu akrepleri aktif bir gün bekliyor.

    YAY BURCU (21 ŞUBAT 2022)

    Sevgili Yay; haftaya sosyalleşerek, cemiyet, sosyal çevrenizdekilerle ilgilenerek başlıyorsunuz ama manipülasyona maruz kalabilirsiniz. Saat 12:18’de Ay’ın akrep burcuna geçmesiyle; duygusal olarak kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz, içe çekilmek, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Meditasyon yapmak için güzel bir zamandasınız. Hastaneye gidebilirsiniz, sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

    OĞLAK BURCU (21 ŞUBAT 2022)

    Sevgili Oğlak; haftaya kariyer hayatınızla ilgilenerek başlıyorsunuz ama manipülasyon yapabilirsiniz, duygusal tepkileriniz çok sert olabilir. Saat 12:18’de Ay’ın akrep burcuna geçmesiyle; özellikle; 22-31 Aralık doğumlu oğlaklar sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, topluluk ya da derneklerde kendinizi ifade edebilirsiniz.

    KOVA BURCU (21 ŞUBAT 2022)

    Sevgili Kova; haftaya seyahat, yurt dışı konularıyla başlayabilirsiniz ama kaza ya da sorunlara dikkat etmelisiniz. Saat 12:18’de Ay’ın akrep burcuna geçmesiyle; kariyer hayatınız, iş hayatınızla ilgilenmeye başlayacaksınız. Özellikle 20-30 Ocak doğumlu kovalar, sorunlar yaşayabilirsiniz.

    BALIK BURCU (21 ŞUBAT 2022)

    Sevgili Balık; haftaya maddi kaynaklar, borçlarla ilgilenerek başlıyorsunuz ama ani para çıkışlarına dikkat etmelisiniz, fırsatlarınızı doğru değerlendirirseniz kazançlı çıkabilirsiniz. Saat 12:18’de Ay’ın akrep burcuna geçmesiyle; yurtdışı seyahatleri, eğitim, uzak akrabalarınızla ilgilenebilirsiniz. Özellikle 19 Şubat-1 Mart tarihli doğumlu balıklar için seyahat ve eğitim fırsatları size gelecektir.



    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz