Diğer
    Ana SayfaBurçlar ve Astroloji1 Mart 2022 günlük burç yorumları! Bugün burcunuzu neler bekliyor?

    1 Mart 2022 günlük burç yorumları! Bugün burcunuzu neler bekliyor?

    -

    Göksel cisimlerin insanla arasındaki ilişkisini inceleyen astrolojide burçların özelliklerine göre, aşk, sağlık, iş hayatına dair yorumlama yapılır. Günlük burç yorumlarında da haftalık, aylık ve senelik de olduğu gibi burçlar baz alınır. Peki, sizin günlük burç yorumunuz ne diyor? 1 Mart 2022 Salı günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? Astrolog Dilara Yıldızhan 1 Mart 2022 günlük burç yorumunu sizler için yazdı. 

    1 MART GÜNLÜK GENEL YORUM

    Ay balzamik fazda, bundan dolayı kendinizi depresif ve hassas hissedebilirsiniz. Karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz. Gün içinde kendinizi ifade ederken zorlandığınız bir gündesiniz ve duygularınızı ifade ederken otoriteden engelle karşılaşabilirsiniz.

    Sağlık olarak; adaleler, baldırlar, el, ayak bilekleri, topuklar, dokular  ve dolaşım sistemiyle ilgili sağlık problemleri yaşanabilir. Damarda oluşan pıhtılaşma, dolaşım bozuklukları, kramplar, varisler görülebilir.

    Günün renkleri: mor, mavi.

    Bugün sakinleşmek için lavanta, çam, melisa yağı, esansı kullanabilirsiniz.

    - Advertisement -

    KOÇ BURCU (1 MART 2022)

    Sevgili Koç; sosyal çevrenizde iletişim problemleri yaşanabilir ayrıca otorite figürlerinden fikirlerinizle ilgili engel görebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili kadersel engellerle karşılaşabilirsiniz.

    BOĞA BURCU (1 MART 2022)

    Sevgili Boğa; kariyer hayatınızda otoriteden engelle karşılaşabilirsiniz arıca iş hayatınızda iletişim problemleriyle karşılaşabilir kendinizi ifade ederken zorlanabilirsiniz. İlişki, ben-sen dengesinde kardersel engellerle karşılaşabilirsiniz.

    İKİZLER BURCU (1 MART 2022)

    Sevgili İkizler; uzak mesafe seyahat, hukuk, uzak akrabalarla problemler fikirsel ve inançsal çatışmalar yaşanabilir. Sağlık problemlerine ise dikkat etmelisiniz. Psikolojik olarak güçlü olmalısınız gereken bir gündesiniz.

    YENGEÇ BURCU (1 MART 2022)

    Sevgili Yengeç; maddi kaynaklar, harcama, ödemelerle ilgili problemler yaşanabilir. Borçlarınıza dikkat edin sevgili yengeçler. Ayrıca aşk-sosyal hayatınızla ilgili kadersel engellerle karşılaşabilirsiniz.

    ASLAN BURCU (1 MART 2022)

    Sevgili Aslan; ilişki, evlilik ya da partnerle iletişim sorunları bugün yaşanabilir ve yanlış anlaşılmalar gerçekleşebilir. Kariyer ve ev hayatınızla ilgili karar almakta bugün zorlanabilirsiniz ve kadersel engellerle karşılaşabilirsiniz.

    BAŞAK BURCU (1 MART 2022)

    Sevgili Başak; çalışma hayatı ya da gündelik hayatınızda aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Otoriteden engeller görebilir, sağlık problemlerinden dolayı gündelik yaşamınızda sorunlar yaşanabilir.  Seyahat, eğitim, iletişimde kadersel engeller bugün yaşanabilir.

    TERAZİ BURCU (1 MART 2022)

    Sevgili Terazi; aşk, hobi yada çocuklarınızla ilgili iletişim problemleri ya da duygusal sorunlar yaşanabilir. Maddi açıdan kadersel sorunlarla karşılaşabilir bugün maddi kaynaklarınızla ilgili karar almanızı tavsiye etmiyorum.

    AKREP BURCU (1 MART 2022)

    Sevgili Akrep; aile içi problemlerle, duygusal iletişimde kendinizi ifade ederken sorunlar yaşanabilir ve ev hayatınızdaki sorumluluklarınız sizi duygusal olarak kısıtlayabilir. Kadersel olarak bugün evlilik, partner yada ortaklıkla ilgili engellerle karşılaşabilirsiniz.

    YAY BURCU (1 MART 2022)

    Sevgili Yay; iletişim, kardeşler, yakın çevre problemleri yaşanabilir. İletişimde otoriteden engeller görülebilir ve duygusal olarak kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Hem fiziksel hem de ruhsal sağlığınıza bugün dikkat etmelisiniz.

    OĞLAK BURCU (1 MART 2022)

    Sevgili Oğlak; maddi kaynaklarınızla ilgili sorunlar yaşanabilir, ticaret yapıyorsanız bugün anlaşma ya da sözleşmelerde engellerle karşılaşabilirsiniz. Aşk-sosyal çevrenizle ilgili kadersel engellerle karşılaşabilirsiniz.

    KOVA BURCU (1 MART 2022)

    Sevgili Kova; kendinizi duygusal olarak ifade ederken zorlanabilir, sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Bugün kendinizi çok yormamaya çalışın. Ayrıca kariyer-ev hayatınızda kadersel engellerle karşılaşabilirsiniz.

    BALIK BURCU (1 MART 2022)

    Sevgili Balık; içe çekildiğiniz bir gündesiniz. Psikolojik olarak korkularınız açığa çıkabilir ve iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Meditasyon, nefes çalışmaları yapmak için uygun bir gündesiniz. İletişim, eğitim, seyahatlerle ilgili kadersel engellerle karşılaşabilirsiniz.



    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz