Tarifler
Ödem atıcı çorba
l 1 orta boy kereviz ve sapları
l 1/2 demet maydanoz
l 1 orta boy havuç
l 3-4 adet kuşkonmaz
l 1 orta boy kırmızı soğan
l 4-5 adet sarımsak
l 1 yemek kaşığı rezene
l 1 tatlı kaşığı kimyon
l Limon, pul biber, karabiber
Tüm malzemeleri doğrayıp 3 bardak su ile pişirin, limon, pul biber, karabiber ile tatlandırarak için.
Süper salata
l Marul
l Salatalık
l Soğan
l Domates
l Buharda pişirilmiş brokoli, Brüksel lahanası, karnabahar
l 50 g lor peyniri
l 2 çorba kaşığı keten tohumu yağı
l 60 ml balzamik sirke
Tüm malzemeleri doğrayıp karıştırın, keten tohumu yağı ve sirke ekleyip yiyin.
Yaprak ÇETİNKAYA
Formsanté Dergisi Kasım 2013 sayısı