Yeşillikleri doğrarken metal değil tahta bıçak kullanın. Hatta en iyisi elinizle doğrayın! Metal, yeşilliklerde vitamin ve mineral kaybına yol açıyor ki özellikle de küçük çocuklar, hamile ve emziren kadınlar için bu değerler çok önemli. Yeşillikleri küçük değil, büyük parçalar şeklinde doğramak ise fayda sağlıyor.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik
RELATED ARTICLES
Tam bir sebze canavarıyım
‘Binbir Gece’ dizisindeki rolüyle her hafta evlerimize konuk olan, sevilen oyuncu Ceyda Düvenci “bakımlı, kendini her haliyle seven ve güvenen, sağlığına dikkat eden kadınlar...
Diyette başarısızlık yoktur, vazgeçmek vardır
Yeni kitabı ‘Afiyetle Diyet’’in raflardaki yerini aldığı bugünlerde Uzman Diyetisyen Dilara Koçak ile bir söyleşi yaptık ve ondan stil sırlarını öğrendik...Yeni kitabınızdan biraz bahseder...
Tek yaptığım spor oğlumla yürümek
G.O.R.A'nın çekimleri için ne diyeceksiniz?Çekileli uzun zaman oldu! İnsan bir şey çektiği zaman hemen seyretmek istiyor ama bu filmin başına hakikaten gelmedik şey kalmadı....