Diğer
    Ana SayfaBeslenme & DiyetDoğanın en değerli ürünü: BAL

    Doğanın en değerli ürünü: BAL

    -

    7- Sarayova Akik Sadberg
    Sarayova Bal eksperleri, Türkiye’nin tar›m bölgelerinden uzakta, insan elinin en az değdiği alanlara ait balları derliyor ve oldukça şık ambalajlarda, ‘doğanın en değerli gıdası olan balı stilize ederek’ tüketiciye sunuyor. Sarayova’nın Türkiye’nin en seçkin ve orijinal ballarının yer aldığı koleksiyonda her biri birbirinden şık tasarıma sahip çok özel balları bulunuyor. Akik serisinde bulunan Sadberg ise Muğla, Çanakkale ve Ege Bölgesi’nin çam ormanlarından elde edilen bir salgı balı çeşidi. Balın rayihası ise çam ağaçlarından gelen reçine, misk ve amberi bünyesinde barındırıyor. 350 g- 130 TL.

    8- Fanus Organik Kestane Balı
    Özellikle Karadeniz bölgesinde bulunan kestane ağaçlarından elde ediliyor. Kuvvetli antiseptik özelliklere sahip. Astım, bronşit gibi rahatsızlıklarda öneriliyor. Ekotar tarafından sertifikalandırılmış. Suni gübre kullanılmayan, egzoz dumanlarından uzak, kimyasal kirliliğin olmadığı ve yerleşim merkezlerinden en az 5 km uzakta bulunan bölgelerden elde ediliyor, hiçbir katkı maddesi kullanılmadan ambalajlanıyor ve tüketiciye sunuluyor. 225 g- 27 TL.

    9- Fanus Organik Çiçek Balı
    Doğal ortamlarda, hiçbir katkı maddesi kullanılmadan, organik esaslara göre üretiliyor. Ekotar kontrol ve sertifikasyon kuruluşu tarafından sertifikalandırılmış. Özellikle Erzurum yöresindeki yerleşimden uzak dağlardan sınırlı miktarlarda üretiliyor. 225 g- 18 TL.
    mart-2012-mercek-altinda-resim-3 Devamı diğer sayfada



    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz