O, ekranın belki de en hareketli, en pozitif, en heyecanlı yüzlerinden biri… Şimdilerde TRT 2’deki bir sağlık programıyla seyirci karşısına çıkan sunucu İpek Tanrıyar, enerjisinin sırrını bizimle paylaştı…
Yıllardır hiç değişmiyor gibisiniz; bunu nasıl başarıyorsunuz? Annem ve ailedeki diğer hanımlar yaşlarından çok daha genç duruyorlar; iskelet yapımız ve genetik kökenli zayıflık büyük avantaj tabii… Benim yediğimi bir başkası yese obez olurdu… Ama genel olarak zararlı şeyleri sevdiğimi de söyleyemem; örneğin patates kızartması yerine bir tabak buharda haşlanmış sebze benim için dünyanın en lezzetli şeyidir… Tatlı yerine bir kavanoz turşu verseniz bana, dua ederim mesela (gülüyor). Beslenmenizde nelere dikkat edersiniz? Kahvaltımı asla ihmal etmem. Yarım ekmek ve her türlü kahvaltılık itinayla yenir. Bu öğün benim hayatımı kurtarır genellikle. Çünkü evden çıkıp iş temposuna kaptırınca, insan öğünleri ne yazık ki atlıyor. Bazen akşam yemeğine kadar sanki oruç tutmuş gibi oluyorum. Aslında sabah, akşam iki öğün yiyorum diyebilirim. Bazen öğlen salatası yiyebiliyorum. Akşam da şahane bir ev yemeğini hiçbir şeye değişmem! Aralarda abur cubur hayatımda hiç yemedim, sevmem de zaten. 'HASTA OLMUYORSAM SEBEBİ TARHANA ÇORBAMDIR' Tabii ki, çok da severim. Sanki evde yapılan yemek çok daha vitaminli, sağlıklı gibi geliyor bana. Sebzelerle eti karıştırmayı çok severim ama bana gelenler tarhana çorbamı içmeden gitmezler. Acı biber salçası ve sarımsakla yaparım tarhanayı ve şahane olur. Kışın hasta olmuyorsam sebebi tarhana çorbamdır! - Advertisement -
Cildinize ne sıklıkla bakım yaptırırsınız? Reiki, bio enerji gibi alternatif terapilerle aranız nasıl? Sizce güzel kadının tarifi nedir? Haberin devamı 2010 şubat sayısında… |