3. GÜN
Kahvaltı
3 yemek kaşığı yulaf
1 bardak az yağlı süt
6 adet ceviz
3 adet kuru kayısı veya yarım avuç yabanmersini veya kuru üzüm
Ara
1 şeftali
Öğle
1 tabak domatesli, sebzeli makarna (tercihen esmer makarna)
Ayran veya yoğurt veya cacık
Birinci Ara
1 elma
İkinci Ara
1 küçük kutu light yoğurt, içine
2 çorba kaşığı yulaf (pul biber ve nane ile tatlandırıp, çok az tuz ekleyebilirsiniz)
Akşam
Salata
Izgara köfte
1 kase daha salata
4. GÜN
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ananas ve beyaz peynir karışımı
Ara
1 şeftali
Öğle
Ton balıklı salata
1 dilim tam tahıllı veya çavdar ekmeği
Birinci Ara
1 kutu meyveli yoğurt
İkinci Ara
Yarım muz
Akşam
3 yemek kaşığı bulgur veya esmer pirinç
1 tabak zeytinyağlı barbunya
1 kase salata
Ara
1 top light dondurma
Devamı diğer sayfada