Formsanté

15 Kasım 2020 Akrep Burcu’nda Yeni Ay! Etkileri ne olacak?

15 Kasım sabah saat 08:07’de Akrep Burcu’nun 23 derecesinde bir Yeni Ay gerçekleşecek. Peki, Akrep Burcu’nda Yeni Ay etkileri ne olacak? Yeni Ay hangi burçları etkileyecek? Karma Astrolog Elif Bozkurter Akrep Burcu’nda Yeni Ay ve detaylarını yorumluyor…

AKREP BURCU’NDA YENİ AY VE ETKİLERİ

Bu Yeni Ay 12. evde olacak ve gizli düşmanlıklar, sizden saklananlar, bilinçaltınızın kapalı yönleri hepsi ortaya çıkacak. Akrep Burcu sezgisel bir burç olduğundan hele ki bilinçaltı evi olan 12. evde gerçekleştiğinden dolayı hisleriniz tavan yapabilir. Bu dönemde iç sesinize güvenerek hareket edebilirsiniz. Merkür’ün de Akrep burcunda olması gizli saklı haberler alabileceğinizi işaret ediyor.

Kovid-19 kapsamında çocuklarla ve sahne sanatlarıyla ilgili kısıtlanmalar gündeme gelebilir. Ayrıca petrol fiyatlarında bir artış olabilir ve yer altı kaynakları ile ilgili bir gelişme olabilir. Jüpiterin de 23 dereceyle sekstil açı yapması koruyuculuk verecektir.

Kollektifte ise hastaneler, hapishaneler ve bakım evleri gündeme gelebilir. Oralarda bazı olaylar yaşanılabilir. Sağlık çalışanları isyan noktasına gelebilir ve hastanelerin doluluk oranlarında artış görülebilir.

YENİ AY’DAN ETKİLENECEK BURÇLAR

Şans Akrep, Yengeç ve Balık burçlarından yana olurken Aslan, Kova ve Boğa burçları biraz daha sert etkilenebilir!

akrep burcu'nda yeni ay

En güzel haber ise 15 Kasım’da Mars Retrosu bitiyor ve hepimiz derin bir oh çekiyoruz. Hem kolektif olarak hem kişisel olarak kavga, savaş, yangın ve patlama enerjisi bir nebze üzerimizden kalkıyor!    

Bu Yeni Ay spiritüel çalışmalar yapmak için çok uygundur. Meditasyon ve ritüel yapabilirsiniz. Şimdilik ritüel için sayfamdaki Yeni Ay Ritüellerinden faydalanabilirsiniz.    

Herkesin ve bütünün en yüksek hayrına olmasını diliyorum…

https://www.instagram.com/elifliastroloji/

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Exit mobile version