Formsanté

2021 Haziran ayı burç yorumları ve bu ay bizi bekleyenler…

Yılın ilk Güneş Tutulmasıyla beraber Haziran ayına giriyoruz ve ”Yaza Hoşgeldin” diyoruz! Peki, Haziran ayında burçları neler bekliyor? Karma Astrolog Elif Bozkurter 2021  Haziran ayı burç yorumları ve yaşanacakları anlattı. İşte 2021 Haziran ayı burç yorumları:

HAZİRAN 2021’DE BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

Halkalı bir Güneş Tutulmasıyla hayatımıza giren Covid-19 gene Halkalı bir tutulmayla hayatımızdan çıkmaya hazırlanıyor. 2020’de hayatımıza girmiş olan Covid-19 tutulma serisinin kapanmasıyla yavaş yavaş hayatımızdan çıkacak ve 2021 yılının sonbahar aylarında ise dünya genelinde  bitmiş olacak diye ön görmekteyim ancak en geç 2022 yılının kış başında kesin kurtulmuş olacağımızın müjdesini vermek isterim!

Her ne kadar tutulmalı bir ay olsa da Haziran ayında Jüpiter Balık enerjisinin olumlu etkilerini hissedeceğiz. Neptün ve Jüpiter Balık doğru çalıştırıldığı zaman ruhsal olarak bizi geliştirecek ve dönüştürecektir. Bana göre bu ilahi bir süreçtir kendinize yatırım yapın ve mutlaka spiritüel yönünüzü geliştirecek çalışmalar yapın!

VENÜS YENGEÇ BURCU’NA GEÇİYOR

3 Haziran itibariyle Venüs’ünde rahat ettiği Yengeç Burcu’na geçmesiyle Mars&Venüs&Jüpiter ve Neptün arasında harika bir açı oluşacak kiminiz hayatının aşkını bulacak, kiminiz var olan ilişkinizi şifalandıracak, kimilerinizin ise ekonomik olarak ferahlayacağınız bir dönem başlamış olacak.

5&6 Haziran günlerinde, Mars ve Plüton karşıtlığı olacağından öfke kontrolü açısından dikkatli olunması gerekir. Kollektifte ise denizlerde kaza veya üzücü bazı olaylar yaşanabilir.

10 HAZİRAN İKİZLER BURCU’NDA GÜNEŞ TUTULMASI

10 Haziran günü saat 13:52’de İkizler burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması, Merkür’ün geri gittiği İkizler Burcuyla kavuşumda ve Neptün’e kare açı yapıyor bu da sert etkileri olan bir tutulma olduğunun göstergesi. Önceki yıllara bakıldığında Kuzey Ay Düğümü İkizler hattındayken birçok buluş yapılmış. Bu tutulmayla beraber yeni buluşlar yapılabilir. Pilotsuz uçaklar, ev işi yapan robotlar, son sistem elektronik aletler ve daha fazlasının yapılacağı 200 yıllık bir döngü başlıyor! Neptün karesi bana sahte haber, sahtecilik, dolandırılma, sularda sorun, sel baskınını ihtimallerinin olabileceğini düşündürüyor bu konular da dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Ayrıca Uranüs ve Satürn karesi ise deprem olasılığı ve havacılık kazalarının işaretçisi gibi.. Kişisel olarak ise yanlış anlaşılmalar sebebiyle özellikle iş yerinizde üstlerinizle sorun yaşayabilir, aileniz de sorunlar yaşanabilir ve hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz bu dönemde ne kadar sakin, dingin ve konservatif kalırsanız o kadar az zarar görürsünüz.. Türkiye’nin 12.evinde gerçekleşecek olan tutulma yazımın başında belirttiğim gibi hastalığın bitmeye yakın azalması, hastaneler ve sağlık sistemiyle ile ilgili sevindirici haber olacağını ancak dış ilişkilerde sorunlar oluşabileceğini aynı şekilde Merkür İkizler Retro kavuşumlu olan bu tutulmanın medya, yazarlar, gazeteciler açısından zorlayıcı bir süreç olduğunu gösteriyor. Tutulmadan en çok İkizler, Yay, Balık ve Başak burçları etki alacaktır.

YAZIN POZİTİF ENERJİSİ ÜZERİMİZE GEÇECEK

12 Haziran itibariyle Mars’ın Aslan burcuna geçmesiyle yazın pozitif enerjisi daha da üzerimize geçecek ve eylemsel olarak da gezip, eğlenip, neşelenmeye başlayacağız. 22 Haziran’da Jüpiter geri gitmeye başlasa da, gökyüzünde oluşan büyük su üçgeni sebebiyle Haziran ayının son haftasının çok keyifli, bereketli, huzurlu ve romantik geçeğini ön görüyorum.

EĞLENCELİ YAZ AŞKLARI YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRECEK

24 Haziran saat 21:39’da Oğlak Burcu’nda gerçekleşecek olan Dolunay 12.evde olması kaynaklı tamamen sonlanma enerjisinde ve Oğlağın eskimiş, kokuşmuş, geleneksel ruhunu bırakıp, bilinçaltımızı arındırmak istediğimiz yüklerimizden kurtulacağımız geçmişten kurtulup geleceğe umutla bakacağımız bir Dolunay ve gökyüzü bizi Su Enerjisiyle destekliyor olacak. İlişkiler ve ortaklıkların sınavdan geçeceği ancak sizin için doğru olanın hayatınızda kalacağı bir süreç. O yüzden bu zamanı iyi değerlendirin ve içinize dönüp kendiniz için ne istediğinizi sorun. Kendinizi mutlu ve güvende hissettiğiniz kişilerle yola devam edin zaten Marsın da Aslan Burcu’na geçmesiyle Venüs&Mars Aslan eğlenceli yaz aşklarıyla yüzünüzü güldürüp, yazınızı şenlendirecek!

https://www.instagram.com/elifliastroloji/

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Exit mobile version