Formsanté

27 Eylül günlük burç yorumları! Bugün burcunuzu neler bekliyor?

Göksel cisimlerin insanla arasındaki ilişkisini inceleyen astrolojide burçların özelliklerine göre, aşk, sağlık, iş hayatına dair yorumlama yapılır. Günlük burç yorumlarında da haftalık, aylık ve senelik de olduğu gibi burçlar baz alınır. Peki, sizin günlük burç yorumunuz ne diyor? 27 Eylül pazartesi günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? Astrolog Aylin Birsev, 27 Eylül 2021 günlük burç yorumunu sizler için yazdı…

27 Eylül günlük burç

27 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün bekleyenler…

KOÇ BURCU (27 EYLÜL 2021)

Sevgili Koçlar, yaratıcı olacağınız bir gün ve merkür retrosu bugün itibariyle başlıyor. Demek ki ikili ilişkilerinizde ağzınızdan çıkanı kulağınızın duyması gerekiyor. Yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. İlk defa karşılaşacağınız kişilerden istediğiniz elektriği aldığınızı düşünseniz de bu retro bitince aynı duygu durumunda kalmayabilir. İnce eleyip sık dokuyun. İmzalarınızı atarken dikkatli olun. Sözleşme maddelerinizi iyi okuyup anlamaya çalışın. İlk defa danışmanlık alacağınız durumlar olacaksa Ekim ortasından sonra değerlendirmenizde fayda var.

BOĞA BURCU (27 EYLÜL 2021)

Sevgili Boğalar, maddi konulara, iş hayatınıza fazlaca önem vereceğiniz bir süreç ve tabii ki Merkür retrosundan özellikle birlikte çalıştıklarınız, gündelik işleriniz ve sağlığınız etkilenebilir. İnsanlarla konuşurken fevri olmamaya çalışın. Gündelik rutinlerinizi düzenleyin. Sağlığınızda gözünüzden kaçırdığınız bir durum varsa bununla alakalı kontrollerinizi yaptırın. Evcil hayvanlarınızla alakalı gelişmeler de yaşanabilir. Ekim ortasına kadar dikkat.

İKİZLER BURCU (27 EYLÜL 2021)

Sevgili İkizler, aşk ilişkileri, çocuklar, çocukların eğitim hayatı, tatiller, eğlenceli dönemlerinize retronun eklenmesiyle biraz istenmeyen durumlar yaşanabilir. Yapacağınız alışverişlerde, borsada, şans oyunlarında dikkat etmeniz gereken süreç Ekim ortasına kadar. Sevgilinizle yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Eski aşkınızdan haberler alabilirsiniz. Retroyla gelenin retroyla gideceğini unutmayın. İlişkinizde fevri olmamaya çalışın. Güzellikleri bozmayın.

YENGEÇ BURCU (27 EYLÜL 2021)

Sevgili Yengeçler, ev ile ilgili yaratıcı fikirlerinizin ortaya çıkabileceği bir gün. Evde vakit geçirmek sizlere iyi gelecektir. Ekim ortasına kadar konularınız Merkür retrosunda ailevi konular olacaktır. Yanlış anlaşılmalar ebeveynlerinizle yaşanabilir. Ev alım-satım, taşınma gibi konularınız varsa dikkatli olmanız gerekiyor. Önceden kararlaştırmadığınız bir şey değilse iyice araştırmanızı öneririm.

ASLAN BURCU (27 EYLÜL 2021)

Sevgili Aslanlar, iletişiminiz, eğitimleriniz, yakın çevrenizle olan görüşmelerinizin öne çıkacağı bir Merkür retrosu başlıyor. Yazılı ve sözlü anlaşmalarınızda dikkat etmeniz gerekiyor. Zihniniz fazlaca aktif olacağı için alacağınız haberlerin doğruluğunu araştırmadan hareket etmeyin. Araçlarınızla alakalı sıkıntılar yaşanabilir, trafikte dikkatli olun araç bakımlarınıza önem verin. Tatil planlarınız sekteye uğrayabilir, uğramaması için de belgelerinizi kontrol edin.

BAŞAK BURCU (27 EYLÜL 2021)

Sevgili Başaklar, öz değeriniz, maddi manevi yatırımlarınız, birikimlerinizle alakalı gelişmelerin yaşanacağı bir sürece giriyorsunuz. Retro sizleri daha çok maddesel güvende hissettiğiniz alanda etkileyecek. Gelirleriniz, maaşlarınız konusunda ikilemde kalabilirsiniz. Tamamlanması gereken durumlar belki sizler için daha yavaş ilerliyormuş gibi hissettirebilir. Akışa bırakarak yeni adımlarınızı atmak için sabırlı olmanız gerekiyor. Öz değeriniz içim girişimlerinizi tamamlamanız daha sağlıklı olacaktır.

TERAZİ BURCU (27 EYLÜL 2021)

Sevgili Teraziler, kendinizle alakalı atik, pratik olmak isteyebileceğiniz bir süreç. Ancak konuşurken anlatmak istediklerinizi yanlış yansıtabilirsiniz. Kendinizle alakalı kararlar alırken iyice düşünmenizi öneririm. Retro döneminde yeni bir estetik yaptırmak isterseniz ekim ortasını beklemenizi öneriyorum. Genel sağlığınızla alakalı ilk defa yaptıracağınız şeyler varsa iyice araştırın o şekilde uygulayın.

AKREP BURCU (27 EYLÜL 2021)

Sevgili Akrepler, bugün ortaklı maddi konularla alakalı gelişmeler yaşarken bilinçaltınızda baskılanma hissedebilirsiniz. Merkür retrosu da bu alanda gerçekleşeceği için endişelerinizden, korkularınızdan arınma adına kendinizi dinginleştirmeniz gerekiyor. Araştırmalar yapabilir ancak uygulamaya ekim ortası geçmeniz daha iyi olabilir. Örneğin bir danışmanlık almak istiyorsanız iyi araştırın ona göre hareket edin. Yüzleşerek bu durumla sonrasında huzurlu bir şekilde ilerleyebilirsiniz.

YAY BURCU (27 EYLÜL 2021)

Sevgili Yaylar, sosyal kelebek olduğunuz bu süreçte sizlere Merkür retrosu eşlik ediyor. Demek ki arkadaşlıklarınızda, organizasyonlarınızda, kariyerinizden gelen getirilerle alakalı ufak tefek sıkıntılar yaşamanız olası. Bu dönemde kurulan dostluklar kalıcı olmayabilir. Olayları akışına bırakarak, insanlara umutlarınızdan biraz bahsetmeyerek ilerlemeniz sizin için iyi olacaktır. Zamanı geldiğinde paylaşabilirsiniz.

OĞLAK BURCU (27 EYLÜL 2021)

Sevgili Oğlaklar, otoriter figürler, mesleki hayatınızda parlama süreci devam ederken burada olan Merkür retro pozisyonuna geçti. Demek ki ağzınızdan çıkanlara, üstlerle ilişkilerinize, toplumsal statünüzle alakalı yapacağınız değişimler varsa bunları düşünerek, iyi algılayarak dikkat ederek hareket etmeniz gerekiyor. Var olan işlerinize odaklanıp onları tamamlayın. İstifa edecekleriniz varsa bir daha düşünmeli.

KOVA BURCU (27 EYLÜL 2021)

Sevgili Kovalar, Merkür retrosu yabancılar, yabancı kültürler, eğitim hayatınız, yabancı diller, eşin akrabaları, uzun yolculuklar, akademik konular, hukuksal konular gibi durumlarda biraz yavaşlamanız gerektiğini söylüyor. Olan durumları iyileştirme adına girişimlerde bulunabilir, bazı seyahatlerinizde aksilikler yaşayabilirsiniz. Pasaport, cüzdan unutmamaya özen gösterin.

BALIK BURCU (27 EYLÜL 2021)

Sevgili Balıklar, ortaklaşa gelirleriniz, borç, miras, kredi, nafaka, eşinizin maddi geliri, fiziksel yenilenme gibi durumlarda biraz sabırlı olmanız gerektiğini söylüyor Merkür retrosu. Eğer atacağınız yeni ve ilk girişimler varsa biraz daha derin araştırma yapmanız gerekiyor sonuçlarının iyi olması için. Bazı borç durumlarınız varsa ya da miras konuları gündemdeyse biraz yavaş ilerleyebilir. Anda kalın. Sakinliği deneyimleyin.

https://www.instagram.com/aylinbirsevastroloji/

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAZILAR

Exit mobile version