Formsanté

Dinlendik&tazelendik&enerji depoladık

02052014 gural04

Formsanté dergisi olarak artık geleneksel hale getirdiğimiz hafta sonu buluşmalarımızın üçüncüsünü Güral Sapanca Wellness Park’ta gerçekleştirdik. Gazetecilerin, oyuncuların ve doktorların bizi yalnız bırakmadığı etkinlikte koştuk, güzelleştik, çakralarımızı tanıdık hatta perküsyon çalmayı öğrendik…

 

 

 

 

 

02052014 gural1Sağlıklı, aktif ve doğal yaşamın dergisi Formsanté olarak Sapanca’da dinamik bir hafta sonu geçirdik. Sanat, cemiyet ve tıp dünyasından konuklarımızla birlikte sonbahara hazırlandık. Allergan ile botoks ve dolgu uygulamalarındaki yenilikleri, Oriflame ile makyaj taktiklerini, adidas ile daha iyi nasıl koşabileceğimizi öğrendik… 

 

 

 

 

02052014 gural10Perküsyon workshop ile çok eğlendik

Bate Bumbo Brezilyalı Vurmalı çalgılar topluluğunun kurucusu Jozi Levi’nin düzenlediği perküsyon workshop katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Jozi Levi davetlilere önce perküsyon çalmanın inceliklerini öğretti, ardından konuklardan kurduğu ekibiyle mini bir konser verdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akasya Asıltürkmen

02052014 gural05

Çakralarımızı tanıdık

Dr. Neslihan İskit, konuklara çakraların ne işe yaradığını anlattı. Pandül ile çakralara seslenmeyi öğreten Dr. İskit, katılımcıların zihinlerini temizlemelerine yardımcı oldu.

 

 

 

 

 

 

 

02052014 gural06

Oriflame makyaj atölyesine katılan davetliler, pratik makyaj yapmanın püf noktalarını öğrendi.

 

 

 

 

 

 

 

Duygu Yetiş

 

Allergan ile Vycross teknolojisi içeren dudak dolgularını öğrendik

Türkiye’nin başarılı estetik ve plastik cerrahi uzmanları konuklara estetikte yeni trendlerden bahsetti. Dr. Gün Ersu, kadınların en önemli sorununun ne istediğini bilmemesi olduğunu ve pek çok hastasının “Değişmek istiyorum ama değişmek istemiyorum” cümlesiyle geldiğini belirtti. Dr. Ersu, estetik cerrahide doktorun hastaya yaklaşımının öneminin altını çizdi. Konuşmacılardan Dr. Seyfi Akbay, etrafımızda gördüğümüz kocaman dudaklı, korkutucu kadınların olmasının sebebinin uygulanan dolgu maddesinin kalitesi olduğunu anlattı. Estetik cerrahide yeni trendlerden biri olan Vycross teknolojisinden de bahsetti. Dr. Serhan Tuncer ise günümüzde hem uygulama şekli hem de kullanılan maddenin kalitesi sayesinde doğal dudaklar elde edilebildiğini belirtti.

 

02052014 gural07Zumba şov

Formsanté Weekend’in en eğlenceli etkinliklerinden biri zumba’ydı. Yağ yakımını hızlandıran zumba dersini Ağaoğlu MyClub’tan fitness eğitmeni Ayşegül Demirsoy verdi. Konuklar Zumba müziğinin eşliğinde eğlenirken bol bol ter döktü.

02052014 gural12

Oriflame çocuklara tenis öğretti

Kadınlar Tenis Şampiyonası’nın sponsoru olan Oriflame, Formsanté Weekend’te çocuklara tenis dersi verdi. Eğitmenlerden raket tutmayı ve topa vurmayı öğrenen minikler, keyifli anlar yaşadı.

 

 

 

  

  

02052014 gural11adidas ile boost your run

Pazar sabahı güne koşu ile başladık. adidas’ın boost your run koşusunu fitness eğitmeni Ercan Çimenay yönetti. Sapanca’da doğa içinde gerçekleştirilen koşu ile tazelendik ve dinlendik.

 

 

 

 

 

  

Günü doğanın içinde geçiren davetliler akşam yemeğinin ardından Jozi Levi’nin müzikleriyle hem eğlendi hem de Levi’ye eşlik etti.

02052014 gural08 02052014 gural09

Ebru Güzel-Merve Büyüksaraç                                Şebnem-Şefik Öztek

 

Formsanté Dergisi Ekim 2013 sayısı

Exit mobile version