Formsanté

Enerji dolu hafta sonu

TUN45593

Formsanté Weekend’i 16-17 Mayıs tarihlerinde Güral Sapanca’da düzenledik. Sanatçı, doktor, gazeteci ve blogger’ların katıldığı hafta sonu kaçamağımızda perküsyon workshop’tan zumbaya, anne-çocuk yogasından nefes terapisine kadar bir dizi etkinlik gerçekleştirdik.

BEPANTHOL İLE GÜCÜNÜ GÖSTER
“Bepanthol ile gücünü göster” sloganıyla başlayan derste davetliler vurmalı çalgılar konusunda ne kadar güçlü olduklarını gösterdi. Kısa bir süre Jozi Levi’den vurmalı çalgılar konusunda eğitim aldıktan sonra mini bir konser vermenin keyfini yaşadılar…

yagmurtanrısevsin

YAĞMUR TANRISEVSİN

 TUN5021

AYDAN TAŞ, ENİS ARIKAN

 TUN4528

Bu yıl beşinci kez düzenlediğimiz Formsanté Weekend’in ana sponsoru Bepanthol’dü. Sapanca’ya gelen davetlilerimiz brunch’ın ardından Bepanthol’ün Jozi Levi ile düzenlediği perküsyon workshop’una katıldı.

ZeynepMansur

ZEYNEP MANSUR

SedaGuvenKeremcem

SEDA GÜVEN – KEREMCEM

IrmakUnal

IRMAK ÜNAL KARABACAK-KAYLA KARABACAK

BusraPekin

BÜŞRA PEKİN

2015-05-00-11-52-03

Bepanthol ile gücünü göster etkinliğine katılanlar gücün resmini çektirdiler.

FORD İLE ENERJİNİ YÜKSEK TUT
Hafta sonunun ikinci etkinliği Ford sponsorluğunda düzenlenen zumba dersiydi.

genel2

Zumba eğitmeni Ayşegül Demirsoy, yüksek enerjisi ve kıvrak danslarıyla davetlileri bol bol terletti. Açık havada çimlerin üzerinde yapılan zumba dersi katılımcılardan büyük ilgi gördü.

 TUN4775

OLİMPİK ANNELER İLE ANNE ÇOCUK YOGASI
Türkiye’de çocukların sporla büyümesini ve gelişmesini sağlamak amacıyla P&G ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından kurulan spora önem veren anneler tarafından başlatılan bir sivil toplum hareketi olan Olimpik Anneler, Formsanté ile anne-çocuk yogası dersi verdi.

sebnemozinal

ŞEBNEM ÖZİNAL

Yoga eğitmeni Özgün Öngel tarafından verilen derste çocuklar yoga hareketleri ile hem esnekliklerini kullanabilmeyi hem de doğru nefes almayı öğrendi.

AkasyaAsılturkmen

AKASYA ASILTÜRKMEN

FEBREZE İLE NEFES TERAPİSİ
Daha sağlıklı yaşamak, stresten uzak durmak, kaygılardan kurtulmak için doğru nefes almayı öğrenmek şart” diyen Dr. Neslihan İskit, davetlilere hem doğru nefes almayı öğretti hem de nefes terapisi ile onları farklı bir yolculuğa çıkardı.

 TUN4914

Febreze sponsorluğunda düzenlenen etkinliğe katılanlar, nefeslerini doğru kullanmak için neler yapmaları gerektiğini öğrendi.

 TUN4870

NESLİHAN İSKİT

 TUN4768

FERİN BATMAN – YAPRAK ÇETİNKAYA

 TUN4596

DENİZ BARUT

JulideAtes

JÜLİDE ATEŞ

AretVartanyan

ARET VARTANYAN

DOĞTAŞ İLE ÇOCUKLARA SABAH SPORU
Etkinliğin ikinci günü Doğtaş’ın çocuklar için düzenlediği sabah sporu ile devam etti.

EceVahapoglu

Doğtaş çocuk odasında Ece Vahapoğlu ile buluşan minikler daha sonra kendilerini yeşil çimlere atarak, Ece Vahapoğlu’nun gösterdiği egzersizleri yaptı.

 TUN5170

ECE VAHAPOĞLU

 TUN5039

PROF. DR. NEVREZ KOYLAN, ATA KOYLAN, TUBA KOYLAN

 TUN5117

DOÇ.DR. ERDEM GÜVEN-DR. ZERRİN GÜVEN-EMİR GÜVEN-ELA GÜVEN

 TUN5271

YEŞİM DENİZEL-ALİ BORATAV

 TUN5282

ORHAN TAŞKIN-LEYLA TAŞKIN

Happy Hour ve akşam yemeği ile devam eden günün sonunda Bepanthol tarafından düzenlenen açık hava partisinde dj Mehmet Yılmaz, performansını sergiledi.

ElifEceUzun

ELİF ECE UZUN

SercanBatur

SERCAN BADUR

 TUN4784

ASENA SARIBATUR

Exit mobile version