Formsanté

Merkür Terazi Burcu seyahati başladı! Bizi neler bekliyor?

Merkür Terazi Burcu’nda! 5 Eylül & 27 Eylül tarihlerinde seyahat edecektir. Peki, Merkür Terazi Burcu seyahati başlayınca nelere dikkat etmeliyiz? Neler yapmalı, neler yapmamalıyız? Karma ve Spritüel astroloj Elifliastroloji yorumluyor…

MERKÜR TERAZİ BURCU SEYAHATİNDE! BİZİ NELER BEKLİYOR?

Venüs’ün yöneticisi olduğu Boğa Burcu haricindeki diğer yönettiği burç Terazidir. Ve Boğa burcuna göre Terazi çok daha naif ve sakindir.

Merkür’ün Terazi Seyahati ise iletişim dilimizde çok daha kibar, daha sakin, daha dengeli olma isteği yaratacaktır. Ancak bazen Terazinin gölge yönü dengesizlik, kararsızlık ve suni bir kibarlık olarak da çalışabilir o yüzden kibarlığın dozajını iyi ayarlamak gerekir.

Bu süreçte güzellik, sanat, iç mimari, dekorasyon ve modaya yatkın olabiliriz. Özellikle bu alanda çalışanlar veya eğitim alanlar için yaratıcılıklarını kullanabilecekleri bir süreç olacaktır.

EVLENMEK İÇİN UYGUN ZAMAN

Kişisel olarak da estetik yaptırmak, kendinize yeni bir tarz yaratmak, aşk hayatınız ile ilgili radikal bir karar alıp nişanlanmak, evlenmek, evlilik teklifi etmek için çok uygun bir zamandır.

merkür terazi burcu seyahatiTicari olarak yeni adımlar atabilirsiniz. Özellikle iletişim işi yapanlar internet sayfalarının yenilenmesi, yeni bir sosyal medya ağı kurmak, dijital pazarlamaya geçmeniz için doğru zaman!

14 EKİM & 4 KASIM ARASI MERKÜR RETROSU

14 Ekim & 4 Kasım tarihleri arasında Merkür’ün Retro harekete geçeceğini unutmadan yeni kararları almak ve uygulamak gerekir. Çünkü Merkür Retrosu esnasında yukarıda yazmış olduklarımı yapmamanızı öneririm.

Kollektif olarak 17 & 22 & 25 Eylül tarihlerinde can sıkıcı haberler alabilir, devlet liderleri arasında restleşmeler ve gergin konuşmalar gerçekleşebilir. Ve gene 25 Eylül civarı dünyanın bazı noktalarında halk protestoları gerçekleşebilir! Bazı sosyal medya hesaplarının kapatılması da gündeme gelebilir!

Herkesin ve bütünün en yüksek hayrına keyifli bir Merkür Terazi Burcu Seyahati geçirmenizi diliyorum…

İLGİLİ İÇERİKLER

https://www.instagram.com/elifliastroloji/

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Exit mobile version