Formsanté

Seçtik

Bu ay radarımıza takılanları sizler için test ettik.

Hazırlayan: Ruken Akbay Gürtaş

Gücü elinizde tutun
Makyajın tamamlayıcısı maskarayla altı kat daha fazla hacimli kirpikler yaratan Oriflame’in yepyeni ürünü Tremendous Maskara, fark edilen kirpiklere kavuşmanızı sağlıyor. Tremendous Maskara, 300’den fazla kıla sahip, 30mm boyutundaki ve Oriflame maskaraların içindeki en büyük fırçası ile her kirpiğe ulaşmak için tasarlandı. Süngerimsi yapıya sahip kıllardan oluşan fırça; formülü maksimumda emerek, yumuşak bir uygulama yapılabilmesini sağlıyor. Erkenci Kuş dizisinin başrol oyuncularından sevilen karakter Öznur Serçeler’in de seçimi olan maskara için güzel oyuncu her zaman istediği ekssstra hacimli kirpiklere Tremendous Maskara sayesinde kavuştuğunu belirtti ve #gücümelimde dedi.


Cildiniz yeni sezona hazır!
Yükselen hava sıcaklığı, kendini gösteren güneş ışınları yüzünüze bir gülümseme yerleştirse de kışın zorlu şartlarından çıkan cildiniz kuru, lekeli, yorgun ya da mat bir görünüme sahip olabilir. Dermoskin Be Bright Pigmently SPF 50 serisi, leke koruma ve antiaging ürünü olarak tam bir bakım sunuyor. Be Bright Pigmently SPF 50, soğuk mevsimin cildinize kaybettirdiklerini geri kazandırıyor ve cildinizi sıcak iklime sağlıkla parlayarak adapte ediyor. Doktor reçetesiyle de verilebilen Dermoskin ürünlerine tüm eczanelerden kolayca ulaşabiliyorsunuz.


Hissettiğiniz kadar genç görünün
Neutrogena’nın dermatologlarla birlikte geliştirdiği Cellular Boost serisi, en belirgin üç yaşlanma belirtisi olan kırışıklık, ton eşitsizliği ve esneklik kaybına sadece dört haftada etki ediyor. Cellular Boost serisi, ciltte genetik faktörler ve dış etkenlerden kaynaklı yavaşlayan doğal yenilenme sürecini, yani “hücresel yıkımın” belirtilerini azaltıyor. İçeriğindeki retinol, Hexinol, C vitamini ve hyalüronik asit ile cilt yüzeyinin yenilenmesini harekete geçirip, cildin doğal kolajen ve elastin üretimini tetiklerken; cilt tonundaki eşitsizliği düzeltmeye ve kırışıklıkları gözle görülür biçimde azaltmaya yardımcı oluyor. ‘‘Hissettiğin kadar genç görün’’ teması ile tüketicilerine seslenen Neutrogena Cellular Boost Serisi’nin reklam yüzü, hem Türkiye hem de Ortadoğu pazarında ünlü oyuncu Mine Tugay oldu.


Işıldayın…
Japonya’nın kiraz çiçeklerinden ilham alan Sakura-Bright içeriğiyle hazırlanan Shiseido White Lucent Brightening Gel Cream, cilt duyularının nörobilimine odaklanıyor. Bu ferahlatan nemlendirici krem, Reneura Teknoloji ile iç duyusal sinyalleri, cilt bakımının yaşa meydan okuyan faydalarına cildin yanıt vermesini sağlıyor. Cilde yoğun bir aydınlık kazandırırken, koyu lekelerin görünümünü ve cilt tonundaki eşitsizliği azaltıyor. Cildi nemlendirirken çizgileri yumuşatıyor ve tam bir aydınlık sağlıyor.

Exit mobile version