Formsanté

Venüs & Ay Kavuşum yapıyor! Aşktan yana hangi burçlar şanslı olacak?

Bugün Venüs ve Ay İkizler Burcu’nda kavuşum yapıyor! Güneş ve Neptün açıları olumlu üstelik su elementinde ekstra romantik ve derin! Peki, Venüs & Ay Kavuşumu bize neler getirecek? Nasıl etkileneceğiz? Venüs & Ay Kavuşumundan hangi burçlar etkilenecek? Karma ve Spiritüel Astrolog Elifliastroloji yorumluyor…

VENÜS & AY KAVUŞUMU BİZİ NASIL ETKİLEYECEK?

Sevdiğinden haber bekleyenler için de Venüs ve Mars güzel açılarda ve bugün Venüs & Ay Kavuşumu var. Neptün ve güneşin güzel açıları da destekliyor. Dolayısıyla gönül işlerinde duygular şelale… Bir kısmınız sevdiğiyle güzel vakit geçirecek, dargın olanların ise barışma ihtimali olacak.

VENÜS & AY KAVUŞUMUNDAN HANGİ BURÇLAR ETKİLENECEK?

Bugün gerçekleşecek olan Venüs & Ay Kavuşumundan tüm burçlar aşk açısından olumlu etkilenecek. Venüs 7 Ağustos’a kadar İkizler Burcu’nda kalacak. Bu tarihe kadar aşk ve ilişkiler konusunda en hareketli burçlar İkizler, Yay, Koç, Terazi, Aslan ve Kova burçları olacak.

GÖKYÜZÜNÜN BU ARMAĞANINI KAÇIRMAYALIM

Ruh eşi asteroitimiz Juno, Kuzey Ay Düğümü & Ay ve Venüs’e 120 derece açı veriyor o zaman gökyüzünün bize verdiği bu armağanı kaçırmayalım ve bugün aşk ve maddi kaynaklarımızın artması için dua edelim ve ritüel yapalım.

AŞK VE MADDİ KAYNAKLARIN ARTMASI İÇİN RİTÜEL NASIL YAPILIR?

Gül frekansı çok yüksek bir çiçektir ve aşkın sembolüdür. Varsa evinizde gül suyu ile yüzünüzü silin ve hatta içme suyunuza gül suyu veya gül yağı damlatın ve frekansınızı arttırın! Hayatınızda olan veya olmasını istediğiniz kişi için dua edin. Bu durumlar için Ya Vedud esması önerilir. Dilediğiniz zaman dilediğiniz sayıda söyleyebilirsiniz. Hayal kurun, imgeleyin ve gerçek gibi düşününün veya yapanlar için hayal panosuna yeni bir görsel ekleyebilirler.

Maddi gelirlerini arttırmak isteyenler ise, çörek otu, pirinç tanesi (2/3 adet) ve 1 adet demir parayı kumaş parçasına veya streç filme sararak cüzdanlarına koyabilir. Gün içinde diledikleri kadar Ya Rezzak çekebilirler. Aynı zamanda zihninizde paranız olduğunda neler yapacağınızı imgelemeyi unutmayın lütfen…

Hayallerinizin gerçekleştiği harika bir gün geçirmenizi diliyorum…

https://www.instagram.com/elifliastroloji/

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Exit mobile version