Formsanté

Yazın Renkleri

Şeker pembesi, canlı portakal rengi ve taptaze yeşil…Yazın moda renkleri, bize neşeli günlerin yakın olduğunu fısıldıyor ve hepimizi doğanın mucize dokunuşlarıyla bir an önce canlanmaya davet ediyor.

Pembe düşler: Pembe farlarla gözlerinizde yaratacağınız renk oyununun en önemli etkisi bakışlarınıza yansıyan gençlik olacak. Pembe rujlar ve parlatıcılarla oldukça çekici dudaklara sahip olmak mümkün.

Çimen yeşili: Yeşil baharın ve tazeliğin rengi. Canlı ve dikkat çekici bir görünüm için göz makyajında kullanacağınız yeşil ve turkuvaz tonlar yeterli. Yeşil ve mavi ojeler deneyerek çocuksu heyecanlar yaşayabilirsiniz. Mavi ve yeşil gözlü kadınlar göz renklerini ortaya çıkarabilirler.

Portakal kokusu: Şeftali tonları hafif bronz bir tenle mükemmel bir uyum yakalıyor. Güneşle randevunuzu altın ışıltılarıyla daha renkli hale getirmeniz mümkün. Portakal, şeftali ve altın tonlarındaki farları kahverengi, siyah ve lacivert renkleriyle birleştirmeniz mümkün. Bronz renk allıklar, pudralar ve fondötenler teninize bronz ışıltılar taşımak için çok uygun. Pek çok kadın portakal tonlarında ruj sürmeye cesaret edemez. Oysa ışıltılı tonlar bronz tenle mükemmel uyum sağlar.

Exit mobile version