Formsanté

Haftalık Burç Yorumları (18-24 Nisan 2022): Bu hafta burçları neler bekliyor?

Koronavirüs pandemisi ile birlikte astrolojiye ve günlük, haftalık, aylık burç yorumlarına olan ilgi artmış durumda. 11 Nisan 2022 Pazartesi günü itibarıyla yeni bir haftaya başlıyoruz. Peki, astroloji yeni hafta için neler söylüyor? Astrolog Dilara Yıldızhan formsante okurları için haftalık burç yorumlarını yazdı. İşte Dilara Yıldızhan’ın kaleminden 18- 24 Nisan 2022 haftalık burç yorumları:

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ 

Haftaya maddi kaynaklar, harcamalarla ilgilenerek başlayabilirsiniz ve kendinizi huzursuz, şüpheci hissedebilirsiniz. Güneş&Plüton karesi ise tüm haftayı etkisi altına alacak ve iş hayatınızda, kariyerinizde manipülasyon ve baskıya maruz kalabilirsiniz. Bu sizi tepkisel ve gergin yapabilir. Sakin kalmalısınız. Maddi kaynaklarınızla ilgili güzel gelişmeler ve ani beklenmedik şanslar yakalayabilirsiniz. Ayrıca aşkla ilgili sürprizler de bu hafta sizi bulabilir.

YouTube video player

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

Haftaya ilişki ya da ortaklığınızla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Güneş&Plüton karesi ise tüm haftayı etkisi altına alacak ve bilinçaltı problemler, gizli düşmanlarla ilgili sorunlar yaşanabilir. Ayrıca yurt dışı, eğitim, seyahatlerde problemler ya da aksilikler çıkabilir. Sosyal çevrenizle ilgili ise güzel gelişmeler var ve eğer bekarsanız arkadaş çevrenizden, medyadan biriyle tanışabilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Haftaya çalışma hayatınız, evcil hayvanınız ya da sağlık konularıyla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Ayrıca sağlığınızla ilgili sorunları sakın ihmal etmeyin sevgili ikizler. Güneş&Plüton karesi ise tüm haftayı etkisi altına alacak ve maddi kaynaklarınızla ilgili problemler, para kayıpları gerçekleşebilir. Bu hafta maddi kaynaklarınızla ilgili ciddi adım atmanızı tavsiye etmiyorum. Kariyer hayatınızda ise ani olumlu gelişmeler ve yeni kararlar alabilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

Haftaya aşk, flört, çocuk ya da hobinizle ilgilenerek başlayabilirsiniz. Güneş&Plüton karesi ise tüm haftayı etkisi altına alacak ve Kariyer hayatınızda manipülasyona maruz kalabilirsiniz ayrıca ilişkilerle ilgili sınanabilirsiniz ama ani beklenmedik güzel gelişmelerinizde olabilir. Ayrıca seyahat, yurt dışı, eğitim, hukuk konularında yeni kararlar alabilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Haftaya aile ve evinizle ilgilenerek başlayabilirsiniz ayrıca kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Güneş&Plüton karesi ise tüm haftayı etkisi altına alacak ve sağlık problemleri, çalışma hayatınızda sorunlar yaşanabilir. Bu hafta dikkatli olmalısınız. Kariyer hayatınızda ise olumlu gelişmeler ve maddi kaynaklarınızı olumlu etkileyecek şanslar var, fırsatlarınızı kaçırmamaya çalışın sevgili Aslanlar.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Haftaya yakın çevre, kardeşlerle ilgilenerek başlayabilirsiniz. Güneş&Plüton karesi ise tüm haftayı etkisi altına alacak ve aşk, çocuk ya da hobilerinizden dolayı para kayıpları yaşayabilirsiniz. Bundan dolayı bu hafta maddi kaynaklarınızı etkileyen adımlar atmadan önce dikkatli olmalısınız sevgili başaklar. Aşk, flört konularıyla ilgili ise ani güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

Haftaya maddi kaynaklarınızla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Güneş&Plüton karesi ise tüm haftayı etkisi altına alacak; aile içi sorunlar ilişkinizi olumsuz etkileyebilir ve manipülasyon gerçekleşebilir. Maddi kaynaklarla ilgili olumlu ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca bekarsanız aşkla ilgili ani gelişmeler yaşanabilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP

Haftaya iyi hissederek ve kendinizi duygusal olarak ortaya rahatlıkla koyarak başlayabilirsiniz. Güneş&Plüton karesi ise tüm haftayı etkisi altına alacak ve yakın çevrenizle iletişim sorunlar yaşanabilir. Ayrıca çalışma hayatınızda olumsuz durumlar yaşanabilir. Sağlık problemlerine ise dikkat etmelisiniz. Aşk ve ilişkilerle ilgili ise ani olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

YAY VE YÜKSELEN YAY

Haftaya duygusal olarak içe çekilerek ve duygusal olarak yalnız hissederek başlayabilirsiniz. Güneş&Plüton karesi ise tüm haftayı etkisi altına alacak ve aşk, flört, çocuk ya da hobinizden dolayı maddi kaynaklarla ilgili kayıplar yaşanabilir. Manipülasyona maruz kalabilirsiniz. Ev ve aile hayatınızla ilgili ise ani olumlu gelişmeler yaşanabilir.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Haftaya sosyal çevre, arkadaşlarınızla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Güneş&Plüton karesi ise tüm haftayı etkisi altına alacak ve ailenizle ilgili sorunlar yaşanabilir. Aile içi krizsel durumlar yaşanabilir. Güzel haber ise aşk, çocuk ya da hobinizle ilgili ani güzel gelişmeler yaşanabilir. Karşınıza çıkan fırsatları kaçırmayın sevgili oğlaklar.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA

Haftaya kariyer ve iş hayatınızla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Güneş&Plüton karesi ise tüm haftayı etkisi altına alacak ve psikolojik sorunlar, gizli güçlü düşmanların iletişim ve medyada sizi manipülasyona uğratması yaşanabilir. Bu hafta iletişime dikkat etmelisiniz. Aile ve evinizle ilgili ise maddi kaynaklarınızı da olumlu etkileyen ani güzel gelişmeler yaşanabilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK

Haftaya seyahat, hukuk, yurt dışı, eğitim konularıyla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Güneş&Plüton karesi ise tüm haftayı etkisi altına alacak ve maddi kaynaklarınızla ilgili sorunlara yol açabilir. Para kayıplarına dikkat etmelisiniz. Fiziksel değişim, sağlık, yakın çevrenizle ilgili ise güzel gelişmeler yaşanabilir ve aşk konusunda şanslı olduğunuz bir süreç yaşayabilirsiniz.

 

 

Exit mobile version