Formsanté

Şımartan tatlar: Bicher müsli ve Chia puding! İşte tarifleri

simartan-tatlar

İzmir Marriott’ta hizmet veren Quan SPA, konuklarına sunduğu özel bakımların yanı sıra sağlıklı ve fit ikramlarıyla da dikkat çekiyor. Otelin deneyimli mutfak ekibi, SPA misafirleri için hazırladığı fit lezzetlerden ikisini Formsanté okurlarıyla paylaştı.

Yazı: Ayşegül Uyanık Örnekal

ŞIMARTAN TATLAR: BİCHER MÜSLİ VE CHIA PUDİNG

BİCHER MÜSLİ

Malzemeler

Hazırlanışı

Yulaf ezmesi ve sütü karıştırıp, 8 saat buzdolabında bekletin. Buzdolabından çıkardığınız karışımın içine yeşil elmayı kabuğuyla rendeleyin. Çilek hariç diğer ürünleri karışıma ekleyip, 2 saat daha buzdolabında bekletin. Servis edeceğiniz zaman karışımı uygun bir tabağa koyun. Çilekleri doğrayıp üzerini süsleyerek servis edin.

CHİA PUDİNG

Malzemeler

Hazırlanışı

Çilekleri blender’dan geçirip püre haline getirin. Buzdolabında 4 saat bekletin. Her saatte bir kez karıştırın. Uygun bir bardağa veya cam dondurma kabına pudingi aktarın. Nar çekirdekleri ve muzla süsleyip servis edin.

SPA, kişinin hem bedenine hem de ruhuna iyi geliyor. Suyun besleyici gücünün hissedildiği bu merkezlerde farklı deneyimler yaşanıyor. Masaj, geleneksel Türk hamamı, sauna, buhar odaları, havuz derken, kişi merkezde geçirdiği süre boyunca sağlıkla doluyor. Dinlenme alanlarında yapılan ikramlar ise konukların iyilik halinin devamı için özel olarak seçiliyor. İzmir-Alsancak’ta bulunan İzmir Marriott’ta faaliyet gösteren Quan SPA’da olduğu gibi…

Exit mobile version