Formsanté

Survivor’a 4 yeni yarışmacı katıldı

Survivor’da Fatma Günaydın ve Erman  Altıkardeş diskalifiye edilmişti. Yarışmaya 4 yeni yarışmacı katıldı. Aşkım Burçe Tunay ve Berkan Karabulut Ünlüler Takımı’nda; Gizem Birdal ve Yunus Emre Özden ise Gönüllüler  Takımı’nda yarışacak. 

YENİ YARIŞMACILAR NELER SÖYLEDİ?

Survivor 2020’ye katılan 4 yeni yarışmacı şunları söyledi:

Aşkım Burçe Tunay: 20 yaşındayım. Milli jimnastikçiyim. Milli formayı taşıdım. Şimdi de inşallah takımımı ve ailemi gururlandıracağım. Herkese başarılar. Sakatlıksız bir dönem diliyorum.

Berkan Karabulut: 26 yaşındayım. Spor eğitmenliği yapıyorum. Daha önce 9 sene kadar basketbol oynadım. Takım oyununa aşikarım. Her zaman bulunduğum takımda güzel bir enerji verdim. Karşı takımıma ve kendi takımıma başarılar diliyorum.

Gizem Birdal: Burada olduğum için çok mutluyum. Takım arkadaşlarıma çok güveniyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Şu an onlara göre tecrübe farkımız var, en kısa sürede kapatıp iyi şeyler yapmak istiyorum.

Yunus Emre Özden: Buraya gelmekten çok gurur duyuyorum. Çok güzel insanlar var. Aralarında hayran olduğum insanlar da var. Ben de MMA yaptığım için 6 kez şampiyonluk yaşamış Parviz ağabeyimin büyük hayranıyım. Maçına gidip izlemişliğim var.

Exit mobile version