Formsanté

11 Mart 2022 günlük burç yorumları! Bugün burcunuzu neler bekliyor?

Göksel cisimlerin insanla arasındaki ilişkisini inceleyen astrolojide burçların özelliklerine göre, aşk, sağlık, iş hayatına dair yorumlama yapılır. Günlük burç yorumlarında da haftalık, aylık ve senelik de olduğu gibi burçlar baz alınır. Peki, sizin günlük burç yorumunuz ne diyor? 11 Mart 2022 Cuma günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? Astrolog Dilara Yıldızhan 11 Mart 2022 günlük burç yorumunu sizler için yazdı. 

KOÇ BURCU (11 MART 2022)

Sevgili Koç; duygusal ve sezgilerinizin ön plana çıktığı bir gündesiniz. Ev ve ailenizle ilgilenebilir, sevdiklerinize zaman ayırmak için güzel bir gündesiniz. Duygularınızı rahatlıkla dile getirebilirsiniz. Ayrıca sosyal çevrenizle ani anlaşmazlıklar yaşanabilir. İlişkinizde sorunlar gerçekleşebilir.

BOĞA BURCU (11 MART 2022)

Sevgili Boğa; yakın çevre, kardeşler, eğitim konularıyla ilgilendiğiniz ve duygusal olarak empatik olduğunuz bir gündesiniz. Sosyal çevrenizle iletişim kurabilir güzel kararlar alabilirsiniz. İş hayatında ise ani gelişen sorunlar gerçekleşebilir.

İKİZLER BURCU (11 MART 2022)

Sevgili İkizler; maddi kaynaklar, para konularında şanslı olduğunuz ve iş hayatınızdakilerle yeni kararlar alarak maddi kaynaklarınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Seyahatlerde ise sorun yaşayabilirsiniz. Ayrıca uzak akraba, eğitim konularıyla ilgili ani sorunlar yaşanabilir.

YENGEÇ BURCU (11 MART 2022)

Sevgili Yengeç; kendinizi ortaya koyduğunuz, herkese kol kanat germek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Yurt dışı, eğitim, hukuk-dava konularıyla ilgili iletişime geçebilir ve güzel kararlar alabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili ani sorunlar ve ani harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ödemelerinize dikkat etmelisiniz. Sağlıkla ilgili de ani sorun yaşanabilir.

ASLAN BURCU (11 MART 2022)

Sevgili Aslan; duygusal olarak içe çekilmek isteyebilirsiniz ve bugün geçmişi çok düşünebilirsiniz. Geçmişle ilgili sorgulama yapabilirsiniz. Maddi kaynaklarınız, sağlığınızla ilgilisi ise iletişimle güzel kararlar alabilirsiniz. İlişkilerde ise ani sorunlar yaşanabilir. Ayrıca meditasyon yapmak içinde uygun bir gündesiniz.

BAŞAK BURCU (11 MART 2022)

Sevgili Başak; sosyalleştiğiniz, sevdiğiniz arkadaşlarınızla zaman geçirmek için güzel bir gündesiniz. Ayrıca duygularınızı doğru ifade ediyorsunuz ve ilişkinizle ilgili güzel kararlar alabilirsiniz. Sağlığınıza ise dikkat etmelisiniz.

TERAZİ BURCU (11 MART 2022)

Sevgili Terazi; iş ve kariyer hayatınızda kendinizi doğru ifade ettiğiniz bir gündesiniz ve duygularınızı doğru ifade edebilir, yeni bir proje üzerinde çalışabilirsiniz. Aşk, flört, eğlence konusunda ise ani sorunlar yaşanabilir.

AKREP BURCU (11 MART 2022)

Sevgili Akrep; uzak mesafe seyahat, eğitim, hukuk-dava konularıyla ilgilenebilirsiniz ve eğer bir ilişkiniz varsa onunla bir seyahat planlaması da yapabilirsiniz. Ayrıca hobinizle ilgili bir eğitim kararı almak için de uygun bir gündesiniz. Aile içinde ise ani sorunlar gerçekleşebilir. Sağlığınıza 7 Mayıs’a kadar dikkat etmenizi tavsiye ediyorum.

YAY BURCU (11 MART 2022)

Sevgili Yay; maddi kaynaklarınız, harcama, ödemelerle ilgili yeni düzenleme kararı alabilirsiniz. Ayrıca sağlığınızla ilgili de şifalanabilirsiniz. Ailenizle iletişimle yeni kararlar alabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili vereceğiniz kararlar sizin için olumlu sonuçlanabilir. Yakın çevrenizle ilgili ise ani anlaşmazlıklar yaşanabilir ve bu sizi olumsuz etkileyebilir dikkatli olun. Trafikte de dikkatli olun.

OĞLAK BURCU (11 MART 2022)

Sevgili Oğlak; ilişki, ortaklık, yakın arkadaşlarınızla güzel bir gün geçirebilirsiniz. Yeni kararlar alabilirsiniz. Harcamalarınıza ise dikkat edin ani harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz.

KOVA BURCU (11 MART 2022)

Sevgili Kova; çalışma hayatı, gündelik hayatınızla ilgilendiğiniz bir gündesiniz. Mide sorunları yaşayabilirsiniz, sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Ayrıca fiziksel değişim için pek uygun bir günde değilsiniz. Çalışma hayatınızda yeni kararlar alabilir ve bu kararlar maddi kaynaklarınıza olumlu yansıyabilir.

BALIK BURCU (11 MART 2022)

Sevgili Balık; aşk, flört, çocuk ya da hobinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. İletişimde kendinizi, duygularınızı doğru ifade ediyorsunuz. Ama ani sorunlar yaşayabilirsiniz.

Exit mobile version