Diğer
    Ana SayfaBurçlar ve Astroloji2020 Ağustos ayı Feng Shui yorumu! Bereketi nasıl arttırırız?

    2020 Ağustos ayı Feng Shui yorumu! Bereketi nasıl arttırırız?

    -

    Ev ve iş yerlerinde Ağustos ayının enerjisinden nasıl korunuruz? Bereketi nasıl arttırırız? Feng Shui ve Astroloji Uzmanı Ceren Sakin, Ağustos ayı Feng Shui yorumunu yaptı.

    2020 AĞUSTOS AYI FENG SHUİ YORUMU

    Ağustos ayındaki Feng Shui uçan yıldızlarına baktığımızda yaşam alanlarımızın;

    KUZEY DİLİMİNDE

    7 yıldızının geldiğini görüyoruz. Bu ne yazık ki sıkıntılı bir yıldızdır ve skandalları temsil eder. Yıldan da kuzey diliminde 3 yıldızı olduğu için kavgalarımızda skandalların ortaya çıkma durumunu temsil ediyor. Bu dilime mutlaka bir skandal kovucu sticker ya da 3 adet su içinde bambu koymalı ve önemli anlaşma ve konuşmalarımızı bu dilimde yapmamalıyız.

    KUZEYDOĞU DİLİMİNE

    5 yıldızı gelmiştir. Uçan yıldızların içinde en sevilmeyen yıldız kesinlikle 5 yıldızıdır ve bundan korunmak kesinlikle gereklidir. 5 yıldızı her türlü talihsiz olayı kendine çeker. Yıldan kuzeydoğu diliminde bulunan 1 yıldızı ile buluşmasında da zeka ile sıkıntıları temsil etmektedir. Yanlış fatura kesmek, yanlış işlem yapmak, internette dolandırılmak gibi durumları temsil eder o yüzden aman dikkat. Bu dilime mutlaka bir adet metal çan asılmalıdır.

    DOĞU DİLİMİNDE

    9 yıldızı gelmiş durumda. Normalde bereketimizi arttıran pozitif bir yıldız olmasına karşın ne yazık ki yılın 5 yıldızı dediğimiz en kötü yıldızının bulunduğu dilimde olduğu için burada herhangi bir iyileştirici obje kullanın diyemeyeceğim. Normalde 9 yıldızının bereketini çekmek için su şelalesi koyulur.

    - Advertisement -

    GÜNEYDOĞU DİLİMİNDE

    1 yıldızı gelmiştir. Yılda bu dilimde bulunan 6 yıldızı ile Ho To dediğimiz uyumu yapmakta ve bu durum aşırı derecede pozitif sonuç çıkarmaktadır. Zekamızı açan ve matematiksel, muhasebesel konularda çok destek olan güzel bir yıldızdır. Geçen ay doğu dilimine koyduğunuz Pagoda heykelini buraya koyup, yazarlık yeteneğinizi ve konsantrasyonunuzu arttırabilirsiniz.

    GÜNEY DİLİMİNE

    6 yıldızı yani eskimiş bir yıldız olan aynı zamanda hukuksal durumları temsil eden yıldız gelmiştir. Yılın hastalık yıldızı olan 2 ile birleşim yaptığında bu ay da ne yazık ki iyi bir sonuç vermemektedir. İshal, mide ve bağırsak hatta solunum yolları sıkıntılarını temsil ettiği için bu dilimde kesinlikle uzun süre vakit geçirmemeli ve sağlık objelerinden birini ya da kaya tuzlu su tedavi yöntemini koyulması tavsiye edilir.

    GÜNEYBATI DİLİMİNDE

    8 yıldızı yani şu anki bereketimizi temsil eden yıldız gelmiştir. Yılın nötrü olan 4 yıldızı ile buluşmuş olup 4’de aşk mevzularını harekete geçirir. Dolayısıyla bu dilimde bu ay aşka bereket gelmektedir. Bekar olanlar için bir fırsat olduğunu söylemeden edemeyeceğim. Lütfen buraya bir çift kırmızı obje koyunuz (ör: bir çift kırmızı nar, bir çift kırmızı kalp süsleri).

    BATI DİLİMİNDE

    4 yıldızı yani nötrü ama aşkı temsil eden yıldız bulunmaktadır. Bu sene batı dilimimizde 9 gibi güzel bir yıldız da bulunmakta ve 4 ile 9 yanyana geldiklerinde Ho To dediğimiz birleşimi yapar ve buranın enerjisini daha çok yükseltir. Aşk ve parada bereket konuları burada da aşırı aktive olmuş durumdadır. Bu yüzden bir su şelalesi, ateş elementine ait objeler (mum gibi) bu dilimde bir ay boyunca bulunabilir. Unutmayalım yıl ve aydan pozitif yıldızlar gelmiş olsa da yaşam alanınızın sabit yıldızları daha önemlidir, o yüzden eğer yaşam alanınızın batı diliminde kötü dediğimiz 2, 3, 5, 7 yıldızlarından biri varsa lütfen yukarı yazdığım şekilde bu dilimi aktive etmeyiniz.

    KUZEYBATI DİLİMİNDE

    3 yıldızı yani kavga yıldızı dediğimiz çok da sevilmeyen bir yıldız buraya gelmiştir. Ancak yılın bereket yıldızı olan 8 yıldızı buradadır ve ay ile Ho To dediğimiz muhteşem birleşim buraya gelmiştir. Bu yüzden bu dilimde tedavi yöntemine ihtiyaç kalmadığı gibi bereketi arttırmak için saat ya da toprak içinde çiçek gibi objelerle aktive edilmelidir. (Sabit yıldızları unutmadan hareket edelim diye yine uyarmam lazım.)

    Evinizin yönlerini nasıl bulacağınızı bilmiyor musunuz? O zaman mutlaka YouTube kanalım olan Ceren Feng Shui’de “Yön bulma” videomu izlemelisiniz…

    Ayrıca bu kadar çok aşk köşesi varken evimizde olan aşkı desteklemek ve bekarsak aşkı çekmek için Feng Shui’de neler yapabiliriz diye de doğum yıllarınızdan destek alabilirsiniz. Hepinizi öpüyorum önümüzdeki ay görüşene kadar bereket, sağlık ve aşk ile kalın…

    YAZARIN DİĞER YAZILARI

     



    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz