Diğer
    Ana SayfaBurçlar ve Astroloji2020 Ağustos ayında astroloji ne diyor? Bizi neler bekliyor?

    2020 Ağustos ayında astroloji ne diyor? Bizi neler bekliyor?

    -

    Ağustos ayına Mars Plüton ve Satürn karesiyle başlıyoruz. Söylemlerinize ve eylemlerinize dikkat edin sert olaylar yaşayabilirsiniz. Karma ve Spiritüel Astrolog Elifliastroloji Ağustos ayında astrolojik açıdan yaşanabilecekleri yorumluyor…

    3 AĞUSTOS’TA DOLUNAY GERÇEKLEŞECEK

    3 Ağustos Pazartesi günü saat 18:58 de Kova Burcu’nun 11 derecesinde Dolunay gerçekleşecektir. Dolunay 1. evde gerçekleşecek olup, anın haritasında Oğlak Burcu yükselecek ve diğer ağır gezegenler eşlik edecektir. Evlilik, ortaklık ve finansal konuları etkileyecektir. Dolunay Venüs’e 150 derece yapacağından finansal ve duygusal konularda zorlanma yaşayabilirsiniz!

    Anın haritasında Akrep Burcu kader noktasında olacağından daha sezgisel olacağız hislerinize kulak verin.

    Türkiye’nin 8. evinde gerçekleşecek olan Dolunay ülkenin vergi sistemi ve borçlarıyla ilgili bir sürece gireceğine dikkat çekiyor. Yılın bu yarısında hem halkın hem de ülkenin ekonomik olarak zorlanacağını ön görüyorum.

    - Advertisement -

    ağustos ayı astrolojik yorumNE KIRIN NE DE KIRILIN!

    4 Ağustos da Merkür anaretik derecesinde olacak söylemlerinize dikkat edin ne kırın ne de kırılın sözcükler ağırlaşabilir dikkatli olun!

    5 Ağustos Merkür Aslan Burcu Seyahati başlıyor. Güneş, Merkür ve Mars Aslan Burcu’nda muhteşem bir üçgen var. Keyifli sohbetlerin, gezilerin başlayacağı döneme giriyoruz. 8 Ağustos’ta aşkın gezegeni Venüs Yengeç Burcu’na geçiyor ve romantik günler başlıyor. Venüs İkizlerin aklından çok, Venüs Yengecin hassas, naif, duygusal yönlerini hissedeceğiz!

    16 AĞUSTOS’TA URANÜS RETROSU BAŞLIYOR

    14 Ağustos Cuma günü Uranüs “S” pozisyonuna geçiyor ve 16 Ağustos Pazar günü Uranüs Retrosu başlıyor! Uranüs 2020 senesini Retro halinde 6 derece Boğa Burcu’nda bitirecek. Tabiatı gereği dengesiz olan Uranüs; Kova, Akrep, Boğa ve Aslan burçlarını etkileyecek. Hayatlarına yenilik getirecek kimleri bağımsızlık savaşı verirken kimleri yer değişikliği yaşayacaktır. Uranüs’ün “S” olduğu günlerde uçak kazalarına, elektriksel olaylara ve depremlere karşı dikkatli olmak gerekli!

    19 AĞUSTOS’TA YENİ AY GERÇEKLEŞECEK

    19 Ağustos’ta Aslan Burcu’nun 26 derecesinde saat 05:41 de bir Yeni Ay gerçekleşecek.

    Anın yükseleni de Aslan Burcu olacaktır ve Yeni Ayın vurgusu sanatçılar, çocuklar ve flörtler olacaktır. Özellikle sahne sanatçılarının sağlık sorunu veya vefat haberini alabiliriz. Bu süre zarfında hukuk ve din sistemi, yurtdışı ilişkileriyle ilgili güzel haberler gündemde olacak. Yeni Ay fazında uluslararası anlaşmalarda ani bir bozulma ve müttefiklerimizle ilgili sorunlar oluşabilir. Genel olarak dünyadaki halk protestoları devam edecektir.

    GÜNEŞ REGULUS YILDIZIYLA KAVUŞACAK!

    22 Ağustos günü Güneş, Regulus yıldızıyla kavuşacak ve Kuzeyin nöbetçisi; haritasında Kavuşumu olan kişilerde içinde intikam duygusu yoksa mutlaka ödülünü verecektir.

    23 Ağustos da Güneş Başak Burcu yolculuğu başlayacak ve gökyüzünde toprak üçgeni oluşacaktır.

    Şimdiden tüm Başak Burçlarının doğum gününü kutlarım! Kendimizi bir kişiye veya yere ait olmak isteyerek aidiyet duygumuz tavan yapacak. Ayrıca hem fiziksel hem ruhsal olarak sonbahar temizliği süreci başlayarak hayatımıza çeki düzen vermek isteyeceğiz!

    Genel olarak 2020’nin en keyifli ayının tadını çıkartın. Çünkü Eylül’ün ortalarından sonra zor bir süreç bizleri bekliyor. Herkesin ve bütünün en yüksek hayrına olmasını diliyorum…

    https://www.instagram.com/elifliastroloji/

    YAZARIN DİĞER YAZILARI



    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz