Diğer
    Ana SayfaGüzellik2024 güzellik trendleri: Herkes kendine göre bir trend bulacak

    2024 güzellik trendleri: Herkes kendine göre bir trend bulacak

    -

    Yeni yıl, kulağa hoş gelen birçok güzellik trendini de beraberinde getiriyor. Bu yıl herkes kendine göre bir trend bulacak.

    Hazırlayan: İrem Naz Güvel

    2024 GÜZELLİK TRENDLERİ

    MAKYAJSIZ MAKYAJ

    Bilge Öztürk cilt tonu eşitleyici bakım kremi 427 TL
    X-Level ısıtmalı yüz temizleme ve masaj fırçası 899 TL

    - Advertisement -

    “Makyajsız makyaj” görünümü, 2020’de yükselişe geçtiğinden beri hiçbir yere gitmeye niyetinin olmadığını belli etti. Fakat bu kez gerçekten “no make up” diyor. Cilde hiçbir şey sürmeden sadece maskara ve rujla bu görünüm evrimleşiyor. Bu sebeple cildi iyi hazırlamak gerekiyor. X-Level’ın X-Fresh ısıtmalı yüz temizleme ve masaj fırçası, ciltteki ölü derileri ve makyaj kalıntılarını temizliyor, ısıtma moduyla da cilde masaj yapıyor. Bilge Öztürk’ün cilt tonu eşitleyici bakım kremi ise cildin doğal görünmesinde etkili.

    RENKLİ GÖZLER

    Shiseido göz kalemi 1.090 TL
    Kiko Milano 2-in-1 krem & likit far 459 TL

    Koyu renk eyeliner ve göz kalemlerinizi bir süreliğine kaldırın, yeşil, sarı, mavi ve pembe tonlarına yer açın. Shiseido’nun Mikroliner Ink Eyeliner’ı ile grafik çizgileri rahatça çekebilirsiniz. Bu size göre değilse renkli, dikkat çekici ve ışıltılı farlardan yardım alabilirsiniz. Kiko’nun mat ve metalik 2-in-1 Creamy&Liquid Eyeshadow’u ile bu trendi deneyimleyebilirsiniz.

    DENİZ KIZI DALGASI

    Urban Care deniz tuzu saç köpüğü 334,50 TL
    Phyto saç spreyi 644 TL

    Denizden yeni çıkmış hissi veren dalgalı ve ıslak saçların bu yıl da her yerde olması sürpriz olmayacak. Urban Care’in Deniz Tuzu Saç Köpüğü ile doğal görünüm sağlanabilirken, Phyto’nun yeni Volume serisinin saç spreyi de ince telli saçlara hacim vererek parlak görünmelerine yardımcı olabilir.

    HOLOGRAFİK ETKİ

    Flormar oje 79,99 TL
    Mara oje 59,90 TL

    Sıkıcı matları ve nötr tonları unutun! Yeni yılda tırnaklar göz kamaştırmaya geliyor. Daha çok fütüristik bir imaj çizen ojelerde tercihinizi Mara’nın 13 farklı seçeneği olan Metalik Ayna Efektli veya Flormar’ın kutlama enerjisine sahip olan holografik Hands Up oje serisinden yana kullanabilirsiniz.

    ÇİFT RENKLİ DUDAKLAR

    Tom Ford ruj 1.670 TL
    Wet’n Wild balm 260 TL

    2024’ün bu cesur trendinde üst ve alt dudak farklı tonda. Dudağınızın üst kısmına Wet’n Wild Cloud Pout Marshmallow dudak balmı sürebilir, alt dudağınıza da Tom Ford Satin Matte rujunu uygulayabilirsiniz. İki rujun yapısının aynı olmasına gerek yok. Önemli olan kontrastı korumak için dudakları birbirine bastırmamak.

    BALERİN YANAKLARI

    Tarte krem allık 959 TL
    Deborah Milano mat allık 299,90 TL

    Taze görünüm katan pembe allıklar, balerin görünümüyle birleşerek geleneksel allık uygulamasını bozuyor. Yüzün yukarısına doğru uygulanan allıkla daha köşeli bir görünüm yakalanıyor. Tarte’ın pH değerine göre renk değiştiren kremsi Maracuja Juicy allığı ile Deborah Milano’nun mat allığı gibi hem ıslak hem de mat bitişli allıklarla bu stili deneyebilirsiniz.



    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz