Diğer
    Ana SayfaGüzellikGüzellik sırları

    Güzellik sırları

    -

    Daniel De Winter, güzellik dünyasının çok yakından tandığı bir isim. Catherine Deneuve’dan Ornella Muti’ye birçok ünlünün spa uzmanı ve kendisine ait bir kozmetik markası var. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelen de Winter, Formsante okurlarına daima güzel olmanın ve genç kalmanın ipuçlarını verdi.

    Aytaç Özkardaş

    İlk kitabı ‘What The Doctor Ordered’ı yazdığında henüz 15 yaşındaydı Daniele De Winter. Kanserle ilgili araştırmalar yapan babası ünlü doktor Jan de Winter’in öğretilerini kaleme aldığı bu kitaptan sonra, 21 yaşındayken, ‘Eat Yourself Beaituful’u yayınladı. Kitap Amerika’da 100 bin kopyadan fazla satarak bestseller oldu. Kanserle mücadele için kurdukları vakıfta, beslenme ve cilt sağlığı alanında uzmanlık görevini üstlenen De Winter, çalışmaları sırasında doğanın insan cildi için muhteşem bir güzellik ve sağlık kaynağı olduğunu gözlemledi. 25 yıllık bir birikimin sonunda ise kendi markası olan ve doğal bileşenlerden oluşan Insideout Beauty’yi yarattı.

    Dünya sosyetesinin gözdesi Monaco’da üslenen spasında birçok ünlüye hizmet sunan uzman, geçtiğimiz günlerde çok kısa bir süre için İstanbul’daydı. Biz de, kendisiyle kısa bir röportaj yapma fırsatı bulduk ve sizler için sağlıklı güzelliğin sırlarını aldık…

    De Winter, son dönemde tamamen doğal bileşenler kullanılarak üretilen cilt sıkılaştırıcı, besleyici kremlerin, serumların yanı sıra, güzellik içeceklerinin de oldukça iddialı olduğunu vurguluyor ve özellikle antioksidan içeren güzellik içeceklerinin bu görevi çok iyi yaptığını belirtiyor. Bu noktada araya girip; detoks yapan ve cildi güzelleştiren bu tür güzelleştirici içeçeklerin damakta bıraktıkları kötü tattan dolayı, en azından Türkiye’de çok fazla tüketilmediğini hatırlatıyoruz. Bizi onaylarcasına şöyle cevap veriyor:
    ‘Doğada hem tatları güzel olan hem de sağlığımız için eşsiz bir kaynak olan birçok ürün var. Keyif ve güzellik birbirini tamamlayan şeylerdir, o yüzden eğer bir şeyin tadı kötüyse yeterince faydalı olacağını sanmıyorum. Çünkü kötü tadı olan bir ürünü yeterince almazsın, bir süre sonra bir yolunu bulur bırakırsın. Eğer severek tüketiyorsan, faydasını görecek dozu da kolaylıkla alırsın ve sonuca ulaşırsın. Piyasada artık hem güzelleştiren hem tadı gerçekten güzel olan besinler ve içecekler var.’

    - Advertisement -

    Sağlık ve güzellik ayrılamaz

    Daniele De Winter, güzellik ve sağlığın birbirinden ayrılamaz olduğuna inanıyor ve bu konudaki sözlerine şu şekilde devam ediyor: ‘Sadece doğa size uzun vadeli sağlık ve mutluluk vaat edebilir. Cildinizi en güzel hale getirecek şey doğal olandır. Doğal ürünlerin bir özelliği de cildin enerji düzeyini yükseltmesidir.’ De Winter, bu konuda piyasada yeterince alternatif olduğunu ve herkesin kendi seçimini yapabileceğini savunuyor.

    Haberin devamı 2008 Haziran sayımızda…



    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz