Diğer
    Ana SayfaBurçlar ve AstrolojiMars Retrosu ne zaman bitiyor? Etkileri ne olacak?

    Mars Retrosu ne zaman bitiyor? Etkileri ne olacak?

    -

    Doğduğumuz anda bu hayata geliş amacımızı, nasıl bir karaktere sahip olduğumuzu, en önemlisi de kaderimizi gösteren bir harita oluşuyor ve biz astrologlar buna natal harita diyoruz. Gökyüzünün anlık hareketlerini takip ederek, bizlerin yaşamına yansıması ve yorumlanması noktasında ise astrolojiden destek alıyoruz. Peki, Mars Retrosu ne zaman bitiyor? Etkileri neler olacak? Mars Retrosu 2023 yılını nasıl etkileyecek? 30 Ekim 2022 Pazar günü gökyüzünde başlayan Mars Retrosuna ait enerjileri ve hem kolektif alandaki hem de bireysel alandaki etkilerini Astrolog Funda KOÇ FormSante okuyucuları için kaleme aldı.

    MARS RETROSU NE ZAMAN BİTİYOR?

    30 Ekim itibari ile başlayan öfkeli delikanlımız Mars, İkizler burcunda Retro yapmaya başladı ve 12 Ocak 2023 tarihinde sona erecek.

    2022 MARS RETROSU ETKİLERİ

    Mars Retrosu yeni yıla adeta damgasını vuracak diyebilirim. Neden derseniz, zaten negatif bir enerji barındıran Mars Retro’su, bu yıl Jüpiter Karesi ve daha da önemlisi Plüton ile olan gergin açısından dolayı etkisini adeta katlıyor olacak. Başına buyruk, öfkeli ve kısıtlanmaya gelemeyen gezegenlerin başında yer alan Mars, retro zamanları enerjisini tam anlamıyla yansıtamadığı için, tabiri caizse öfke dolu enerjisini daha da pekiştirmeye başlayacaktır. Bu negatif enerji ise bizleri önce adeta bir yay gibi gerecek, sonrasında ise, özellikle Plüton ile olan açısından ötürü inceldiği yerden koparak umulmadık sonuçlara sebep olacak. Neptün ile yaptığı kare açı sebebi ile de hayal kırıklıkları, aldanma ve yalan haberleri beraberinde getirecek.

    BASKILANAN ENERJİ KATLANARAK ORTAYA ÇIKACAK

    Genel anlamda Mars Retro zamanları, öfkemizi kontrol altında tutmak adına iç sorgulama içine girmemiz gereken değerli zamanlardır. Ancak Mars, astrolojik anlamda agresif ve kontrol altında tutulması zor bir gezegendir. Mars, retro zamanlarında bu enerjisini dışarıya yansıtmakta yetersiz kaldığı için bir noktada o baskılanan ve biriken enerji katlanarak ortaya çıkacaktır. 2022 Mars Retro’su özellikle kolektif alanda erkek şiddeti, cinsel suçlar ve saldırı haberleri ile bizlere kendisini gösterecektir. Bu Retro sırasında öfke ile kalkıp, zararla oturmamak adına alelacele alınan kararlar ile hareket etmememiz, yeni girişimler ve atılımlar da bulunmamamız gerekiyor. Bu retro İkizler burcunda gerçekleştiğinden özellikle bireysel alanda dil yarası gibi sorunlara sebep olabilir. Son söylenecek sözü ilk söyleyerek olayları işin içinden çıkılmaz bir noktaya taşımamaya özen gösterin.

    - Advertisement -

    2022 Mars Retrosu

    ”SAKİN KALMAKTA ZORLANACAĞIZ”

    Bu Retro süresince kendimizi ifade etmekte güçlük çekip, sakin kalmakta zorlanacağımız günler olacaktır. Bu dönem fazla gergin ve şiddet meyilli olabilir, bazende dürtülerimizle baş etmek zorunda da kalabiliriz. İç dünyamızda tutku ve arzularımızın sınanacağı bir süreç ise bizleri bekliyor olacak.

    ”HIRSIMIZIN KURBANI OLABİLİRİZ”

    Bu Retronun Plüton ile açısından ötürü arzularımıza ulaşmak için hiçbir engel tanımayacağız ve tutku ile çabalayacağız. Fakat bu çoğu zaman başarı getirmeyecek hatta hırsımızın kurbanı olmamıza yol açacaktır. Her türden tehdit, zorlama ve hatta şiddete başvurabilir ve istediğimiz şeyi bu şekilde elde etmek isteyebiliriz. Bireysel hayatlarımızda dolandırılmalara karşı dikkatli olunması gerekiyor, size sunulan teklifler ne kadar büyüleyici görünüyorsa o kadar dikkatli olmanızı öneririm.

    ”ÖFKEYLE KALKAN ZARARLA OTURACAK”

    Peki, ‘Mars Retro’su astrolojik olarak kolektif alanda ve global ölçekte nelere sebep olabilir?’

    Daha fazla şiddet, kaza, yangın, patlamalar, birçok anlamda taciz haberleri, kadına şiddet haberleri gündemimize oturabilir. Dünya genelinde protestolar, polis ve asker gibi üniformalı güçlerin şiddet haberleri, işlediği suçlar gündeme gelebilir. Her tür suikast, terör suçları, bombalama haberleri ve en önemlisi savaş suçlarının sıklıkla konuşulacağı kanısındayım. Yalan yanlış haberler ve iftiraları beraberinde getirmekle kalmayıp, hacklenme, kasti olarak zehirleme haberleri, dolandırıcılık, en önemlisi ise nükleer patlamalar, petrol kaynaklarında patlamalar ve ulaşım araçlarında kazalar gündeme gelebilir. İntihar ve ölüm haberleri de önümüzdeki 2,5 ayın konusu olacaktır. Bazı devletlerin savaşa girmek için fazla istekli oldukları günler olacaktır. Savaş haberleri genişleyebileceği gibi yayılım olabileceğini de belirtebilirim. Liderlerin yüksek perdeden birbirlerine meydan okudukları görülebilir ancak ilk hamle yapanın kaybedeceği günler olacaktır. Ne de olsa öfkeyle kalkan zararla oturacak. Tekrar hatırlatmakta fayda görüyorum ki kazalara son derece açık bir zaman dilimi olacağından siz siz olun kendinize ve sevdiklerinize dikkat edin. Özellikle trafikte kontrollü olmaya özen gösterin ne kimseyle dalaşın ne de hız yapın. 2023 yılına bu etkiler ile merhaba diyeceğimizden 2023 yılında da bizlere pek huzur yok gibi duruyor. Bütünün en yüksek hayrına olması dileği ile.



    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz