Diğer
    Ana SayfaBurçlar ve Astroloji21 Ekim günlük burç yorumları! Bugün burcunuzu neler bekliyor?

    21 Ekim günlük burç yorumları! Bugün burcunuzu neler bekliyor?

    -

    Göksel cisimlerin insanla arasındaki ilişkisini inceleyen astrolojide burçların özelliklerine göre, aşk, sağlık, iş hayatına dair yorumlama yapılır. Günlük burç yorumlarında da haftalık, aylık ve senelik de olduğu gibi burçlar baz alınır. Peki, sizin günlük burç yorumunuz ne diyor? 21 Ekim perşembe günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? Astrolog Aylin Birsev, 21 Ekim 2021 günlük burç yorumunu sizler için yazdı…

    21 Ekim günlük burç

    21 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

    İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün bekleyenler…

    KOÇ BURCU (21 EKİM 2021)

    Sevgili Koçlar, yatırımlarınız için gelişmelerin olacağı bir gün. Gözden geçirebilir ve harcamalarınızı düzenlemek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Ancak arkadaş ortamızda bir para durumu varsa dikkatli olmanız gerekebilir.

    BOĞA BURCU (21 EKİM 2021)

    Sevgili Boğalar, kendinizde yapacağınız değişimler göz önüne gelebilir. Bazen değişim zordur ve ruhen kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Bazılarınız sağlığı için girişimlerde bulunabilir, bazılarınız da imaj değişikliğine gidebilir. Mesleğinizde geçmiş olaylara takılabilirsiniz.

    - Advertisement -

    İKİZLER BURCU (21 EKİM 2021)

    Sevgili İkizler, bilinçaltı konularınız bugün aktif olabilir. Ruhen dengenizi kurmak isteyebilir, bunun için girişimlerde bulunabilirsiniz. Meditasyon, danışmanlık almak iyi gelebilir.

    YENGEÇ BURCU (21 EKİM 2021)

    Sevgili Yengeçler, umutlarınız ve hayallerinize dair bugünlerde bazı adımlar atmak isteyebilirsiniz. Sosyal çevrenizle bunları paylaşmak, destek görmek isteyebilirsiniz. Ortaklaşa maddi durumlarda bazı pürüzler yaşanabilir.

    ASLAN BURCU (21 EKİM 2021)

    Sevgili Aslanlar, bugün daha çok mesleğinize odaklanabilirsiniz. Güzel fikirler üretebilir ve bunu paylaşmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki mutsuzluğunuz yüzünüze yansıyabilir.

    BAŞAK BURCU (21 EKİM 2021)

    Sevgili Başaklar bugün hayat vizyonunuz, eğitiminiz, yurtdışı konularına odaklanabilir ve güzel fikirler üretebilirsiniz. İş çevrenizde yoğun çalışma sizleri birazcık yorabilir.

    TERAZİ BURCU (21 EKİM 2021)

    Sevgili Teraziler, bugün mali tablonuz göz önünde olabilir ve bununla alakalı yeni fikirler üretebilirsiniz. Ortaklı paralar, miraslar gündeminizde olabilir ancak sevdiğiniz kişiyle anlaşmazlıklar yaşanabilir.

    AKREP BURCU (21 EKİM 2021)

    Sevgili Akrepler ikili ilişkilerinizde yeni fikirler üretebilir ve bunu paylaşmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle vakit geçirmek size iyi gelecektir.

    YAY BURCU (21 EKİM 2021)

    Sevgili Yaylar gündelik rutinleriniz ve iş çevrenizde yoğun gündeminiz oluşabilir. Yeni fikirler üreterek bunları hayata geçirmek isteyebilirsiniz. Evcil hayvanlarınız gündeme gelebilir.

    OĞLAK BURCU (21 EKİM 2021)

    Sevgili Oğlaklar gündeminiz aşk hayatınız, hobileriniz, tatiller ve çocuklarınızla ilgili olabilir. Bunlarla alakalı güzel fikirler üretebilir ve çevrenizle paylaşmak isteyebilirsiniz günün keyfini çıkartın.

    KOVA BURCU (21 EKİM 2021)

    Sevgili Kovalar, ailevi konular bugün gündeminizi meşgul edebilir ve yeni fikirler üretebilirsiniz. Bazılarının taşınma kararları verebilir. Bununla da alakalı araştırmalar gerçekleştirebilir.

    BALIK BURCU (21 EKİM 2021)

    Sevgili Balıklar, yakın çevrenizle iletişiminizin artabilir ve duyacağınız haberler üzerine yeni fikirler üretebilirsiniz. Sevdiklerinizle bunu paylaşmak isteyebilirsiniz.  Bazı kısa seyahatler gündeminize gelebilir.

    https://www.instagram.com/aylinbirsevastroloji/

    İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAZILAR



    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz