Diğer
    Ana SayfaRöportajTek yaptığım spor oğlumla yürümek

    Tek yaptığım spor oğlumla yürümek

    -

    Ozan Güven
    Ozan Güven
    Bir İstanbul Masalı’nın Demir Arhan’ı, bu ay ortasında gösterime girecek olan Gora filminde eşcinsel bir robotu canlandıran Ozan Güven, 28 yaşına kadar yaşamının sporla iç içe geçtiğini söylüyor. Şimdilerde yoğun programının arasında spor adına yaptığı tek şey ise vakit buldukça minik oğluyla Boğaz kıyısında yürüyüşe çıkmak.

    Yeşim Nur

    Çekimlerinden, gösterimine her aşaması gündemi meşgul eden, Cem Yılmaz’ın senaryosunu yazıp başrolünü üstlendiği, yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın yaptığı komedi, bilimkurgu filmi G.O.R.A 12 Kasım Cuma günü gösterimde olacak. Bir İstanbul Masalı’nın yakışıklı, asi Demir Arhan’ını ise filmde eşcinsel bir robot rolünde izleyeceğiz. Ozan Güven’le yoğun çekimlerinin arasında buluştuk. 1975 Almanya doğumlu Güven, halen Mimar Sinan Üniversitesi Modern Dans Bölümü son sınıf öğrencisi. Oyunculuğu çok seviyor, kendi deyişiyle “hastası” bu işin. Röportaj sırasında vakit bulursa maket, amatör olarak ise ralli yaptığını öğreniyoruz. Gerisini Ozan Güven anlatsın isterseniz…


    Ozan Güven
    Ozan Güven
    G.O.R.A’nın çekimleri için ne diyeceksiniz?
    Çekileli uzun zaman oldu! İnsan bir şey çektiği zaman hemen seyretmek istiyor ama bu filmin başına hakikaten gelmedik şey kalmadı. Vizyona çıkması, filmden daha enteresan oldu aslında. Çekimler çok eğlenceliydi de, 3 ay sıcağın altında zor şartlarda çalıştık. Aslında bilimkurguyu gerçekten sevmem, seyretmem. “Başkasının hayal dünyasından bana ne?” derim. Spielberg’in bazı filmleri tamam da. Fantastik filmlerden hiç hoşlanmam. Ama bu rol için değil çok eğlenceli bir film. Hikayeye başka bir pencereden bakıyor o yüzden klasik sınıfa sokmak çok doğru değil.

    Çekimlerdeki en enterasan şey neydi?
    Valla en enteresan şey 80 derecede, stüdyoda bir uzay ortamı yaratılmış olmasıydı! Uzaya kaçırılmış bir robotu oynuyorum orda. Ama yerler beton, sonra uzay gemisi başlıyor. İnsan çok garip hissediyor kendini. Bambaşka kostümler tipler… Hakikaten etrafınıza bakıyorsunuz. Bir yere gitmiş gibiyiz ama gittiğimiz yer Antalya Platoları!



    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz