5. GÜN
Kahvaltı
1 dilim peynir
1 yumurta
1 adet etimek
Domates, salatalık
Ara
2 tam ceviz
Öğle
1 kase cacık
2 adet etimek
Akdeniz salata
Ara
3 yemek kaşığı yulaf
1 su bardağı az yağlı süt
Akşam
150-200 g ızgara etli salata
2 adet etimek
Ara
1 adet nektarin
6. GÜN
Kahvaltı
1 kase tarhana çorbası
1 dilim kepekli ekmek
Ara
1 adet etimek
1 dilim peynir
Öğle
6 yemek kaşığı bamya
3 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
1 adet etimek
1 dilim peynir
Akşam
Izgara balık
Salata
1 dilim ekmek
Ara
1 orta boy meyve
7. GÜN
Kahvaltı
1 dilim köy peyniri
4 adet zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates, salatalık
Çay
Ara
1 su bardağı az yağlı süt
Öğle
5 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimekli salata
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
2 top dondurma
Akşam
1 yumurtalı menemen
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 ince dilim kavun
Yaprak ÇETİNKAYA
Formsanté Dergisi Eylül 2014 sayısı