Diğer
    Ana SayfaRöportajHedefim kaslarımı daha belirgin hale getirmek

    Hedefim kaslarımı daha belirgin hale getirmek

    -

    Genç ve yetenekli oyuncu Ezgi Eyüboğlu, “İntikam” dizisiyle oyunculuk kariyerinin en parlak günlerini yaşıyor. Baba tarafında Bedri Rahmi Eyüboğlu, Sabahattin Eyüboğlu gibi sanatçılar olunca o da iktisat okumasına rağmen oyunculuğu seçmiş. Ezgi Eyüboğlu ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

    New Balance atlet, TL79
    Puma tayt, TL74,5
    Adidas saat TL279
    Nike bileklik, TL19
    Domyos/ Decathlon hullahop, TL15,90

    Baba mesleği iktisatçılığı üniversitede okumasına rağmen oyunculuğa gönül veren Ezgi Eyüboğlu, kısa sürede büyük projelerde yer almayı başardı. Asıl çıkışını ve tanınmasını “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde canlandırdığı Aybige Hatun karakteriyle yakaladı. Eyüboğlu, bu projeden sonra “Sudan Çıkmış Balıklar” dizisinde başrol şansı elde edip hemen ardından da ”İntikam” dizisinde Cemre karakterini canlandırma şansı yakaladı. 24 yaşındaki güzel oyuncuyla hem oyunculuk kariyerini konuştuk hem de keyifli bir çekim gerçekleştirdik.

    Nasıl başladı oyunculuk kariyeriniz?
    Ben İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü mezunuyum. Daha sonra oyunculuk yapmaya karar verdim. Üniversitede tiyatro kulübündeydim, oradan oyunculuk kanıma girdi. Bahçeşehir Üniversitesi’nin oyunculuk yüksek lisansına girdim. Aynı zamanda da ajansa kaydoldum.

    - Advertisement -

    İlk hangi dizide oynadınız?
    İlk önce “Kalbim Seni Seçti” adlı dizide oynadım. Daha sonra benim için çok özel olan “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Aybige Hatun karakterini canlandırdım. Bu dizi oyunculuğuma çok büyük katkı sağladı.

    Herkes bu dizide oynamak istiyor; siz nasıl kabul edildiniz?
    Dizinin cast için yaptığı görüşmeler bir hafta sürmüş, benim haberim olmadığı için gidemedim. Bitmesine rağmen bir sonraki gün yine de görüşmeye gittim. “Görüşmelerimiz bitti ama biz yine de çekelim sizi” dediler ve bu şekilde diziye kabul edildim. Meğerse şansıma yapılan o görüşmelerde kimse içlerine sinmemiş. Başka bir şey arıyorlarmış. Ben de son gün gidince demek ki aradıkları o şeyi ben de bulmuşlar. 13 bölüm oynadım. Bali Bey’le imkansız bir aşk yaşıyordum.

    Sizin gibi pek çok yeni oyuncu var; sizce öne çıkmanızı sağlayan ne oldu?
    Doğru söylüyorsunuz, benim gibi pek çok kişi var ama şans bana güldü. Bir de oyuncu seçilirken artık sadece yeteneğine bakarak seçim yapılmıyor, bir bütün olarak değerlendiriliyor. Seçmelerde okuduğun kitaptan dinlediğin müziğe kadar kişisel bilgilerin soruluyor. Ben de buradan şunu çıkarıyorum; oyuncuyu bütün olarak değerlendiriyorlar.

    “Muhteşem Yüzyıl” hem oyunculuk anlamında hem de kariyer basamaklarından size neler kattı?
    “Muhteşem Yüzyıl” ünlü bir dizi olmasının yanı sıra bir dönem dizisi ve o dönemi layıkıyla yansıtıyor. İlk sete girdiğim zaman kostümünden dekoruna atmosferi beni çok etkilemişti. Bu başarılı prodüksiyon sayesinde o dönemin içine direkt girebildim. Birdenbire Türkiye’nin en tecrübeli, en iyi oyuncularıyla oynama şansına sahip oldum. 

    Devamı diğer sayfada



    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz