Diğer
    Ana SayfaRöportaj“Benim için zor olan iletişim kuramamaktı”

    “Benim için zor olan iletişim kuramamaktı”

    -

    Larissa Gacemer Survivor yarışmasından elenerek İstanbul’a dönen Larissa Gacemer, ayağının tozuyla yaşadığı macerayı anlattı. Yarışmaya gitmeden özel bir programa girerek haftanın altı günü spor yapıp dört kilo almış. Ne örümcekler ne açlık, Larissa’yı asıl zorlayan derdini anlatamamak olmuş.

    İlk hafta açık havada uyumak güzeldi; yıldızları seyrediyorduk, denizin sesini dinliyorduk. Sonra sivrisinekler ısırmaya başlayınca işin eğlenceli kısmı tamamen ortadan kalktı. Nem yüzünden sabahları ıslak kalkıyorduk. Zaten en büyük sıkıntılardan biri hiçbir zaman kuru kalamamanız. Sabah ıslaksınız, sonra kuruyorsunuz, yarışmalar yüzünden tekrar ıslanıyorsunuz. Dışarıda uyumanın güzel bir tarafı olduğunu söylemek gerçekten zor.

    Ülkemizde de ilgiyle seyredilen Survivor yarışmasının bu yılki ünlülerinden Larissa Gacemer, yarışmaya veda eden isimlerden. 17 yaşından beri modellik ve oyunculuk yapan Brezilyalı Larissa, bir iş ziyaretinde tanıştığı eşi Burak Gacemer’le hayatını birleştirdikten sonra hem mesleğini hem de hayatını Türkiye’de sürdürmeye başlıyor. Kendisi gibi eşi Burak Gacemer de spor tutkunu olan Larissa, Acun Ilıcalı’dan gelen teklif karşısında önce şaşkınlık yaşasa da cevabı “Evet” oluyor. Muhteşem fiziği ve sempatik tavırlarıyla kalbimizi kazanan Larissa, Survivor’da hem kadın hem de yabancı olmanın nasıl bir şey olduğunu anlattı.

    Survivor’a nasıl katıldınız?
    Acun Ilıcalı tarafından davet edildim. Benim için gerçekten sürpriz oldu, tam dizi çekimleri bitmişti ki teklif geldi.

    - Advertisement -

    Geçtiğimiz yıl bu yarışmada Almeida’yı izlemiştik. Türkiye’de yaşayan bir yabancı olduğunuz için davet edilmiş olabilir misiniz?
    Muhtemelen öyle oldu. Survivor benim için inanılmaz eğlenceli bir maceraydı ama en zor tarafı kesinlikle dil konusuydu. Yabancı olduğum için ve henüz Türkçe’yi düzgün konuşamadığım için çok zorlandım.

    Dil konusunun dışında nasıl bir deneyimdi Survivor sizin için?
    İlk hafta inanılmaz zor geçti. Sonraki haftalar daha iyi geçti çünkü alışmaya başlıyorsunuz. Benim için zor ama çok iyi bir deneyimdi.

    Eşiniz Burak Gacemer sizin bu yarışmaya katılacak olmanız karşısında nasıl tepki verdi?
    Şok oldu tabii ki. Sonuçta ben fiziksel ve psikolojik olarak böyle bir maceraya hazır değildim. Ve nasıl olacaktı da ayrı kalacaktık… İlk şaşkınlık geçtiğinde ise karşılıklı oturduk, konuştuk ve katılmama birlikte karar verdik.

    Böyle bir maceraya atılma kararı aldığınıza göre cesur birisiniz diyebilir miyiz?
    Aslında en büyük cesaret örneği, iletişim kuramadığın bir ortama gitmekti benim için. Başka bir kişi açlık veya doğada kalmaktan bahsederken ben farklı bir şey yaşadım orada.

    Devamı diğer sayfada



    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz